Bobogohan katresna ti Ukraina jigana pisan nguntungkeun pilihan pikeun ngadegkeun kuat jeung asih kulawarga pikeun loba lalaki anu geus tumuwuh sadar henteu mampuh pikeun manggihan wanoja milik ngimpi maranéhanana, jeung sarua jeung hirup nilai jeung rencana, di lingkungan maranéhna. Awalna sigana rupa, jeung boh anjeun teu meunang nyaho silih, ngamekarkeun hubungan anjeun, sarta ngembang deukeut. Tapi, moment datang lamun anjeun hoyong pastikeun yén nagara éta bakal pamungkas counter ka umum persepsi yen lalaki leuwih cahya-dipikiran dina hubungan hiji, lalaki nu paling remen fokus dina stabilitas jeung kasampak keur hirupna pasangan dina agénsi nikah. Jadi, anjeun keur bobogohan nu gadis jeung hayang ngadegkeun hubungan serius jeung nya, komo saméméh pribadi pasamoan.

Urang keur nyoba pikeun manggihan kumaha jarak hubungan bisa jadi serius jeung lila-langgeng. Anyar papanggihan panalungtikan geus nembongkeun yen hubungan jarak jauh aya di loba cara nu kuat ti hubungan antara pasangan hirup babarengan atawa deukeut ka unggal séjénna. Ieu téh di bagian dipedar ku closeness emosi antara mitra — lamun anjeun teu bisa nangkeup atawa touch anjeun awéwé tercinta, anjeun ngamimitian valuing saperti pleasures basajan minangka nyekel leungeun nya, méré nya a cahya nyium, jeung ngan saukur ningali kana panon nya jeung manéh nya seuri.

Lila-jarak hubungan mitra condong pikeun ngabagikeun leuwih jeung silih

Sedengkeun nu hirup babarengan, urang geus loba rumah tangga rutinitas nu preclude eta tina komunikasi normal. Anjeun jeung anjeun panganten awewe, kawas loba séjén, geus kavling tina waktu pikeun komunikasi jeung teu meunang nyaho silih leuwih alus — euweuh urusan kumaha pait disada, anjeun sabenerna geus euweuh nu sejenna ulah saméméh anjeun papanggih di jalma. Lantaran kitu, ngarasakeun kasempetan ieu pikeun manggihan nu leuwih seueur ngeunaan awéwé tercinta salaku kapribadian, jeung mintonkeun diri dina nguntungkeun cahaya. Mikir sacara saksama naha anjeun mikir hubungan anjeun moal karya — anjeun bisa dipandu ku nyebar American stereotype hubungan, emphasizing nu kudu babarengan fisik jeung nempatkeun nilai luhur dina sering beungeut-ka-beungeut kontak. Jelas, jarak hubungan contradicts nilai ieu, tapi ieu bener pikeun katresna ti Ukraina.

Pasti teu aya

Boh di Rusia jeung Ukraina, loba hubungan dipaké jadi kabentuk di sakola atawa salila kuliah, sanggeus nu lalaki ngora indit ka ngawula — taun di tentara, jeung awewe waited pikeun maranehna nepi ka maranéhanana réngsé service. Sanggeus éta, pasangan biasana meunang nikah, nu ieu dianggap pohara romantis tanda wanoja sacara kasatiaan. Kamampuh pikeun ngadagoan tercinta manusa jeung pikeun jadi satia ka gusti anu sahingga hiji bagian integral tina budaya Slavia, jadi anjeun kudu jadi diri anjeun wanoja sacara seriousness dina hubungan jarak jauh. Komo lamun masih keneh geus mamang ngeunaan seriousness tina hubungan anjeun sanggeus kabéh léngkah ieu — ngan tetep dina pikiran nu urang boga kamampuhan pikeun nyieun hiji dampak, komo lamun maranehna bolos. Ieu rasa tina hiji layeut hubungan, jeung lamun anjeun ngarasa yén dampak — anjeun pasti dina hiji kuat jeung stabil beungkeut jeung anjeun ukrania gadis

About