submit


Hello, kudu we ngomong:»Anjeun papanggih bakal mantuan kuring.»atawa»Anjeun papanggih bakal mantuan kuring.»hatur nuhun pikeun jawaban anjeun, Anjeun»ngeunaan kacamatan»eta bakal mantuan ka kuring lamun anjeun ogé bisa ngaganti kecap dina»er»ku biting, kudu nunda dina infinitive. Dina cara nu sarua, kuring hayang ngobrol ka anjeun (ngeunaan kacamatan anjeun»). Teu sok nyadiakeun kecap pagawéan jeung harita kecap. Asup Ngaran pamaké atawa e-mail Password poho Password ngadaptar ngaran nu maké E-mail Password re-Nuliskeun kecap akses anjeun Pikeun nyambung Ku ngadaptar, anjeun satuju pikeun matuh jeung kaayaan pamakéan loka urang. Mun anjeun teu nyaho kumaha dirumuskeun patanyaan anjeun, nyetel hiji conto («kuring bakal»atawa»kuring bakal jadi»). Patarosan, ngarumuskeun salaku»Pasatujuan»atawa»Conjugation», bakal jadi robah ku moderator

About