Gaduh sajaba anyar dina kulawarga sok happy kasempetan pikeun jadi sohor

Batur deukeut ka anjeun welcoming anyar orok gadis kana kahirupan maranéhanana

Di dieu aya sababaraha orok gadis talatah jeung tanda petik nu bisa anjeun hayang eta jeung.

Aya hiji alesan naha urang nyebutkeun yén pondok téh amis di kali

Ari kahayang anjeun jadi salaku amis salaku gadis anyar maranehna welcoming kana kahirupan maranéhanana jeung pondok basajan can bermakna talatah ayeuna jeung di handap ieu talatah. Inget yén anjeun sok bisa nyaluyukeun setelan ieu anyar orok gadis talatah jeung sababaraha touch pribadi ambéh maranéhanana komo leuwih husus. Naha teu nulis talatah atawa tanda petik tina pilihan anjeun dina kartu napel kado karinjang pikeun recovering indung jeung orok anyar gadis. Bringing sababaraha diapers, pacifiers, susu botol atawa komo hiji leutik, simbut haneut pasti bakal jadi hiji ngaapresiasi gesture ku kolot anyar. Ngagungkeun kalahiran can sejen caang jeung asih orok gadis katuhu euy ku wishing eta oge awal dina

About