Mah anjing jeung kami kaulinan keur indit dina paling hal. Kami ti Yorkshire dina. auk. Kami pensiunan jeung ngarasakeun gaduh hiji indit di ngebon.

Mah kawas ka travel jeung nu bisa karuhun Mah ti Polandia. Kuring digawé sabagé insinyur. Kuring geus sawawa barudak. Kuring resep maca buku, masak, leumpang, iinditan, ucing. Kuring nangtung oge dina suku mah jeung pisan independent. Kami pisan jujur, open-dipikiran jalma, ulah kawas kaulinan, tapi kuring kawas sex aku bawang bodas yrs. umur kuring gawe salaku babysitting, kaula olahraga dipikiran, kuring ulin softball kulawarga Mah hirup di Filipina pikeun ayeuna kuring di dieu di Paris pikeun yrs. Kuring tumuwuh di tanah Mindanao kuring leutik, kuring boga block kuring keur néangan hiji jalma jeung saha kuring bisa geus nyata selingkuhan hiji jalma anu mayar perhatian ka wanoja jenis berehan lalaki anu bakal bisa méré kuring sadaya asih nu kuring hayang hiji jalma anu bener jenis anu rido

About