Loka Dating — proyék jeung sabelas taun heubeul»pangalaman». Sakumaha dina September bulanan jumlah kunjungan ka loka ieu ieu sarua jeung juta (hiji kamunduran dibandingkeun jeung bulan saméméhna ampir juta).

ti Jerman.

turunna dina popularitas loka ieu observasi dina, jeung dina, nu trend geus ngan jadi goréng silih musuhan.

Total di September kaca Bobogohan pamaké ti Perancis datang

juta kali (ngalawan tina.

juta di taun oktober)

Turunna dipikaresep di sumberdaya nu atra.

Tapi, sanajan ieu setbacks, anggota urang»Top»masih pantes misah carita ngeunaan diri anjeun.

Loka urang anu posisi sorangan salaku»mimiti santun»loka Dating bébas

About