submit


09.2017: turunna dina popularitas loka ieu observasi dina 2016, jeung dina 2017, nu trend geus ngan jadi goréng silih musuhan. Total di September 2017 kaca 24 Bobogohan pamaké ti Perancis datang 2.8 juta kali (ngalawan tina 3.37 juta di taun 2016 oktober). Turunna dipikaresep di sumberdaya nu atra.

Tapi, sanajan ieu setbacks, anggota urang «Top 10» masih pantes misah carita ngeunaan diri anjeun.

Loka urang anu posisi sorangan salaku «mimiti santun» loka Dating bébas.

About