submit


Tujuan urang pikeun nyadiakeun pamaké urang jeung video chat gampang make jeung beunghar fitur nu. Pikeun ngamimitian chat video, ketok dina tombol gedé»Start»dina aplikasi chat. Anjeun bakal jadi dipenta pikeun ngaktipkeun kamera anjeun jeung sakali deui diaktipkeun, anjeun bakal ngamimitian sacara instan galecok ku video jeung urang. Anjeun bakal nunda di hubungan jeung jalma sejen di random unggal kali anjeun pencét»next»tombol. Lamun anjeun manggihan batur ngobrol nu kasampak metot, ngan ulah pencét»next»tombol jeung anjeun moal bisa nyarita jeung jalma ieu nepi ka salah sahiji anjeun tekenan tombol»next»pikeun kaluar paguneman

About