Ieu perancis video chat kasampak rada béda ti nu séjén chatroulette kawas: eta geus pink warna, nice ikon jeung leuwih alus katingal sakabéh. Mah pangalusna pangalaman dina roulette ngobrol: kuring papanggih katresna Jepang ti Inggris (kuring nyaho ieu téh aneh) jeung urang dikaitkeun salila leuwih ti jam saméméh urang meunang dipegatkeun.

Salah sahiji Jepang gadis ieu bener lucu, sarta kami tetep di touch di momen. Ieu mah cukup reuwas nu maranéhanana katresna anu galecok dina basa perancis video chat, tapi maranéhanana ka kuring maranéhanana kawas franchise jeung nu maranéhanana geus senang jeung eta. Salian ti pangalaman ieu jeung katresna, kuring geus ogé papanggih jeung hiji wanoja jerman anu heubeul taun atawa hiji hal. Hal ieu biasana mah tipe gadis tapi waktu ieu manéhna pasti nice jeung imut keur umur nya. Mah teu mikir manéhna nyaéta jenis gadis kuring hayang jadi kabogoh, tapi manéhna bisa jadi pohara alus babaturan kuring yakin

About