A: Ngan kawas Windows (PC) sistem make hiji

A: Enya, leres pisan

Play Store installs APKs eta undeuran ti Google server, jeung sideloading ti situs kawas Chat Perancis mana ngaliwatan prosés sarupa pisan, iwal anjeun geus hiji ngajalankeun diundeur jeung initiating instalasi (sideloading). Pas Play Store manggih hiji versi app nu leuwih anyar ti salah sahiji nu anjeun geus sideloaded, eta bakal ngamimitian hiji update. A: Iraha wae batur hayang ngundeur file APK ti Chat Perancis, urang bakal mariksa pakait APK file dina Google Play jeung ngidinan pamaké pikeun ngundeur éta langsung (tangtu, urang gé cache eta dina server urang). Lamun file APK teu aya dina Google Ulin, urang gé search eta di urang cache. A: Aplikasi meryogikeun aksés ka sistim tangtu dina alat anjeun. Sawaktos anjeun masang hiji aplikasi, anjeun aya beja sakabéh idin diperlukeun pikeun ngajalankeun aplikasi nu. Bantahan: Android, Google Play, jeung Google Play logo nu dagang tina Google Nyarita. Website ieu ngan pikeun aktip Bébas, lapor eusi nu gaduh hak cipta (DMCA), Pamakéan Bentuk Ieu

About