Jadi, kuring rek ngalakukeun hal nu sarua prank pikeun channel mah — bade jadi leuwih getih jeung di real time, teu hiji video, jeung eta nu keur jalan jadi super fucking creepy.

manéhna didn t komo pencét nu mana wae nu utama arteri dina beuheung. anjeun kudu neukteuk dina hinge tina rahang pencét utama arteri pikeun mastikeun maranéhanana getihan kaluar jeung maot Palsu tapi lucu. lamun ieu nyata getih bakal gush kaluar kawas cai ragrag semprot. manéhna bakal nyekel beuheung nya gasping pikeun udara bakal nyokot atawa jadi detik saméméh manéhna pinuh pas kaluar.

jempol tetep di dinya

Sabenerna, getih doesn t menyemprot kaluar lamun motong kawas éta. Lamun ieu gancang tusuk nu punctured nu jugular jeung cukup gaya, sababaraha bisa squirt kaluar. Tapi motong batur s beuheung kawas nu ilaharna ngabalukarkeun eta ngan ngalir kaluar jeung panutup a loba beuheung. Jeung enya, kuring nyaho ieu téh bulan kolot mairan, tapi kuring teu paduli. Aya hiji kasalahan dina prank lamun batur imut beuheung anjeun teu kudu bener getih leuwih datang kaluar tina tatu ngan hiji tip saeutik neukteuk dina vid teu tatu deadly ngan saeutik cut nu heals pohara alus jeung gancang ha-ha masih lucu vid nu hihi tiis kuring ngarasa sorry pikeun hiji dude manéhna kasampak hanjelu jeung manéhna rék ceurik ieu mah kawas taya fucking jalan tapi saterusna mah geus eta datang jeung ceuk ieu lulucon a manéhna meunang mad fucking jeung hirup pikeun meunangkeun kuring allah kaula ngan ngabogaan fun. Kuring manggihan kaluar kumaha carana sangkan palsu dummy jeung mah pant jeung sapatu ngan pastikeun lamun anjeun ngagantung eta mintonkeun satengah eta nu s no Jeff Plus newbs nu normal murderer ok Jeff maéhan di bed ok maksudna mah Jeff sits dina target-na bari maranéhanana saré jeung neuteup di eta saacan maranehna hudang anu ngagunakeun péso dina chests maranéhanana lamun maranehna hudang manéhna nyertakeun sungut maranéhanana jeung nyebutkeun INDIT KA SARE jeung maéhan eta jeung daun. meunang nu di ur sirah newbs jeung indit search up na carita nyata jeung barang kawas éta dina creepy pasta s kaca web. Kuring satuju kuring probs kasurupan jeung pencét tombol next sieun pikeun nempo naon nu kajadian hihi sanajan kuring nyaho ngeunaan jenis ieu tina pranks satengah budak teu komo nyokot eta sacara serius kumaha lamun anu BENER kajadian. bodo morons ngan katresna nyandak eta serius jeung kawas aneh boy mangka anjeun kungsi nempo real motong tikoro. Ieu mah ngan nyebutkeun, ieu boring prank. komo lamun mimiti gadis anu SOOO dicutat. Teu bener, sanajan kuring wouldn t percaya ieu nyata, eta masih pohara chilling, jeung kuring bakal beku dina ngaliwatan shock salila sababaraha detik, kawas kalolobaan jalma di vid. bodo shit, hihi no hiji bakal mikir ieu téh nyata, kusabab kitu sakabeh jalma boring réaksi. jeung sakabeh jalma mol ngalakonan ieu shit unggal poé atoh hihi

About