submit


Sistem operasi Android anu gancang jadi rival gede sanggeus release anak. Samsung Ericsson, jeung LG, Huwei, Nexus jeung pausahaan telepon sélulér lianna nu datang kaluar terus smartphone dilengkepan Android OS. Ieu sistem operasi mobile ngabogaan sorangan babagi tina kalemahan jeung salah sahijina nyaéta henteu mampuh pikeun ngarojong sagala format video. Tangtu anjeun bisa maké éta pikeun lalajo pilem, klip, download video, jeung sagalana sejenna tapi sistem moal narima sagala format. Nu video nu teu cocog kudu dirobah kahiji pikeun mastikeun yén nu format file nu dirojong ku alat. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun perlu a converter video for Android dipercaya, gancang jeung efisien. Pikeun mempermudah tugas, urang presenting anjeun pangalusna bébas aplikasi nu pang alusna-dipikawanoh di pasar. Jeung leuwih ti sajuta pamasangan, Video Ngarobah Android mangrupa salah sahiji pausahaan pikeun jadi nu paling praktis nu kungsi bisa ngundeur eta upami anjeun cinta ka ngarasakeun video ti sagala rupa sumber. Hargana di. béntang ku mayoritas pamaké, aplikasi ieu teu, dina kanyataan, nu k. Sajaba ti éta, ngarojong vérsi heubeul of Android hususna. Jeung leuwih luhur. Aplikasi ieu converter video Android bisa mikawanoh ampir kabéh format video saperti WEBM, WMV, MPG, FLV, AVI, MKV, MOV, jeung leuwih. Pake aplikasi Video Ngarobah Android lamun hayang ngarobah video ka format sejen, nimba audio ti video jeung ngurangan ukuran file video. Jeung eta oge ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarobah payil preserving kualitas asli jeung nyaluyukeun setelan video nurutkeun kahayang anjeun. Dirancang ku Acroa Media Studio, Kosong, Dirobah ka kiwari digosok interface jeung bersih nu ngajadikeun eta aplikasi éndah. Hal ieu kacida gampang make jeung ngarojong format video beda nyaéta MP, FLV, MOV, MKV, AVI, WMV, RMVB, jsb, Eta ngidinan anjeun pikeun ngarobah pidio ka format popular, nimba audio ti video, ngédit video, jeung ngarojong palaksanaan mode tugas di latar tukang sajaba ti éta hal ieu dilengkepan merenah tombol pikeun babagi dina hiji malik. Haratis, aplikasi ieu of video jam for mobile Android anu dirojong ku iklan. Pantes pikeun diasupkeun dina gadget anjeun. Eta ngawengku ukuran file santun. MB jeung kompatibel jeung Android telepon make versi. Jeung leuwih luhur. Video Convert bébas nyaéta hiji aplikasi nu bisa kacida alusna ngalakukeun konversi video dasar. Ngan kawas batur, éta ogé bisa nimba audio salaku MP, meunangkeun excerpts of film jeung nimba video pigura ku pigura. Jeung eta ngarojong format populér kawas GP, MP, FLV, AVI, MOV, RM jeung RMVB. Aplikasi ieu bébas ngarobah video pikeun Android téh ditaksir. béntang jeung ieu téh sapinuhna cocog sareng telepon sélulér Android ngagunakeun vérsi. Jeung leuwih luhur. Ieu bisa jadi anu pangalusna converter video for Android sabab eta nawarkeun ngarobah file pisan dasar, tapi mangkaning, pamaké novice bisa manggihan interface anak gampang make cukup alus pikeun tugas umum. Lamun anjeun kasampak di jumlah jalma anu geus dipasang dina alat maranéhanana, anak. Fasilitas bisa jadi disappointment a, tapi aplikasi ieu ngan sadia saprak pisan anyar dina Google Play. Nurutkeun pamekar, alat ieu boh bisa ngundeur jeung ngarobah pidio ka sagala rupa format. Ayeuna eta ngarojong rupa-rupa format kaasup XVID, VOB, DVD, MPG, GP, FLV, MOV, DIVX jeung loba séjén. Ieu converter video pikeun Android bébas presents hiji interface ka penampilan pikaresepeun. Kombinasi wungu jeung abu ngajadikeun eta unik dibandingkeun ka nu séjén. Tombol anu cukup lega pikeun ngarojong eta jeung dipake anak anu cukup basajan. Ieu converter video pikeun Android sampurna pikeun telepon ngagunakeun kahiji vérsi Android. Teu kawas batur nu paménta cukup luhur pikeun sistem operasi, app bisa ngajalankeun dina Android vérsi. Jeung leuwih luhur. Nya kitu, eta pisan cahaya jeung K nu ngajadikeun eta sampurna pikeun gadget jeung memori nu diwates jeung daya processing. Hal ieu dipikanyaho keur anak efisien ngarobah MPEG video di MP. Nu kumisan, software ieu teu boga fitur grand atawa modern fitur ngedit video. Salaku aplikasi ieu boga tujuan pikeun ngarobah payil dasar, anjeun bisa make alat ieu lamun anjeun geus hiji smartphone heubeul atawa tablet jeung specs rada tinggaleun jaman. Lamun anjeun telepon sélulér teu ngarojong format video nu anjeun hoyong maca, anjeun sok tiasa make salah sahiji converters video for Android ngusulkeun luhur nyieun eta cocog. Salaku bakal anjeun aya bewara, lolobana pausahaan disarankeun dina ieu tulisan, lamun teu kabéh, kudu fitur tambahan salian artos tina dasar file video. Sakali deui, sababaraha aktip ngandung pariwara sedengkeun nu sejenna nu lengkep tanpa. Ieu téh sampurna kaharti dibikeun kanyataan yén ieu aplikasi freeware. Gumantung kana kabutuhan anjeun, anjeun pilihan taya lamun anjeun kudu lalajo video anu teu dirojong ku Android.

About