Login ka loka migunakeun ngaran pamaké sarta sandi anjeun. Pindah ka ‘Ngatur propil’ kotak di katuhu sarta pencét ‘View mah propil’. Gulung ka handap kaca pikeun nempo comment a di handap. Klik ‘Pupus’ next ka nu teu dihoyongkeun comment nyabut eta tina komputer kaca. Mah kawas travel, maca, pasar. Denok, miara awewe, néangan man serius. Kuring gaduh putra taun heubeul manéhna nalungtik seni, jeung putri heubeul taun pianis manéhna hirup jeung kuring. Lamun nu mana wae nu jenis metot pikeun ngobrol. PM kuring Bilingual dina perancis jeung inggris. Sprinkle sababaraha humor leuwih luhur eta jeung Nu Mimiti. Jadi. Ieu cukup alus pikeun meunang hadiah Pulitzer. Ku diajak ngobrol urang bakal nyieun nepi pamadegan sorangan, ku kituna pondok intro. Nu ngajamin yén upami pikeun alesan naon bae, upami jalmi teu hap. Inggris mah catastrophic. Kuring néangan hiji awéwé tanpa gumantung barudak, pikeun hubungan, hirup umum atawa nikah. No play game teu runtah waktos anjeun jeung tambang.

Kuring mah teu boga hiji web kaméra jeung mikropon. Kuring kungsi nulis kahiji. Kuring teu kawas ngaganggu. Nyarita perancis bakal. Layeut, lembut, attentive, dibudidayakan, satia dina silaturahim saperti dina sunda (tapi teu pretentious, salaku anjeun bakal tempo, atawa nave crooks indit jalan, kami pisan well informed, jeung anjeun bakal leungit waktos anjeun jalma anu wani pikeun nyoba ieu aya di sakabéh Pegat huntu. Kuring neangan mah Pangeran Menawan, dibudidayakan, lembut, ro.

néangan-ngan-nikah

Hi everybody. Kuring keur iinditan ka Tomsk pikeun tujuan bisnis. Kuring keur taun heubeul hoyong manggihan rusia budaya. Naha anjeun teu hayang nulungan kuring ngarti leuwih alus anjeun budaya? mangga kontak kuring kami basajan pisan jalma. Kuring teu nyangka hiji kavling tina hal ti hiji awewe mah kawas bébas dipikiran jeung open-hearted. Alhamdulilah urang sadaya salawasna, sok aya bagja teu kudu jadi hanjelu

About