submit


‘Kuring rek ngomong hatur nuhun Tina hiji Andreas. Hatur nuhun boh Matthias jeung Lilian. Tanpa karya anjeun jeung mecenghulna kaca ieu, eta geus tangtu sampurna mustahil pikeun urang pikeun nyaho. «Ngeunaan mil ka urang geus teu bisa dicegah. Urang geus nulis pikeun urang, urang pemicu via video. Urang langsung di bandung!!! Kahiji urang video chat lumangsung pikeun jam. Ti aya, urang bisa ngaharepkeun deui jeung deui pikeun ngabahas hal eta. Urang megatkeun pikeun balik basajan. «Hello jalma Tina jeung Andreas! Lamun urang éta tulisan pikeun kahiji kalina poé, kahirupan urang geus robah. Aya poe di mana urang teu nulis. Kawinan urang geus rencanana. Hatur nuhun pisan. ‘Nu anjeun keur néangan fun, silaturahim, sex atawa nikah, urang keur percaya diri yén anjeun bakal manggihan mitra katuhu pikeun anjeun, atawa boga fun nyoba! Ieu téh bébas pikeun ngadaptar, jadi naon anu anjeun nungguan? Sign up jeung anjeun keur néangan!

About