Jaringan sosial unites urang ti nagara jeung basa pikeun diajar

Pikeun catetan anjeun bisa ngagantelkeun hiji tag, jeung nu pang populerna ragrag di luhur

Dina website anjeun oge bisa nyieun babaturan.

Aya dua cara pikeun make jaringan: nu haratis sareng nu mayar.

Kadua ngamungkinkeun pikeun diajar ngan dua basa jeung teu boga leuwih ti éntri di Notepad

Dina eusi nu mayar jumlah unlimited of posisi jeung basa, jeung di waktu nu sami nu anjeun tiasa munggah poto, tulisan koméntar di sagala format grafis

About