submit


Aya dua cara pikeun make jaringan: nu haratis sareng nu mayar. Kadua ngamungkinkeun pikeun diajar ngan dua basa jeung teu boga leuwih ti 500 éntri di Notepad. Dina eusi nu mayar jumlah unlimited of posisi jeung basa, jeung di waktu nu sami nu anjeun tiasa munggah poto, tulisan koméntar di sagala format grafis.

About