submit


Dina videochat anjeun boga kamampuh pikeun komunikasi jeung pamaké ti nagara séjén. Ieu prakték gede pikeun jalma anu nyoba diajar kosa kata jeung phonetics. The leuwih nu anjeun bisa nyokot pendamping hiji, a cocog umur jeung jeung kapentingan nu sarua. Jeung sajaba ti basa latihan, anjeun bisa meunangkeun pelesir ti komunikasi basajan jeung babaturan.

Format Video chat ngidinan anjeun pikeun ngatur paguneman pribadi hiji-on-hiji, atawa nyambung sababaraha jalma ka hiji paguneman jeung ngatur hiji konperénsi video. Rupa-rupa ladenan tambahan jeung fungsi bakal sadia jeung hiji elite account.

About