submit


Nepi ka ayeuna, Paisha Wólka jeung kulawargana bisa kapanggih di Moscow. Ieu aya nu mondok. Ayeuna, eta ngan karya aya. Kamungkinan papanggih di ieu kota geus turun nyata. Nu anyar, Paul Wólka jeung Leysin geus cicing di Spanyol. Maranéhanana ngomong yén maranéhanana kawas iklim lokal, anu leuwih lemes ti di Moscow, di mana maranéhanana ayeuna bakal ngapung ngan pikeun karya. Teu cukup patriotically, tétéla, pikeun earn duit di Rusia jeung méakkeun eta di Spanyol. Eta bakal mungkin pikeun milih Krasnodar atawa Rostov-on-Don hirup. Salaku bener, jeung basajan guy ti propinsi anu datang kana ibukota di search leuwih alus bagian, Pavel Vola geus lila cicing di kontrakan rumah susun. Komo keur hiji well-dipikawanoh jalma, jeung panghasilan alus, tangtu, manéhna terus nyewa imah, meuli sorangan di Moscow téh teu murah. Sajaba ti éta, pikeun lila, apartemen ieu Pavel Vola geus dipaksa pikeun ngabagikeun jeung anggota séjén tina Comedy Club.

About