submit


Kumaha papanggih gadis? Naon ngalamun? Urang auditor publik keur néangan hiji awéwé feminin, pikaresepeun, jeung rélatif primed, devoid tina kahayang konflik. Manéhna disebut ngalamun, nanya, atawa ngan saukur hiji awewe, manéhna jadi jarang manuk jeung loba lalaki heran ngan kumaha pasamoan rido jeung tulus. Stéphane Edouard, sosiolog, dissects pajeulitna encounters jeung ngaleungitkeun loka dating salaku sumber hubungan lila poténsi, kabéh statistik anyar némbongkeun yén ieu teu make nu dijieun ku palanggan maranéhanana

About