submit


‘Elmu, agama jeung satanism’ ieu judul video ieu ka anak kahiji release. Kuring geus dihapus sababaraha bulan ka tukang! Kuring ngan ulang édit nyabut gambar bumi dunya. Ayeuna anu urang nyaho yen bumi anu datar jeung nu NASA urang geus nanganan eta saprak, geus kawajiban sarerea ka ngadidik jalma dina penanganan jahat, ieu worshippers of Lucifer! Pikeun jalma nu geus teu diawaskeun, teu nyokot waktu nu diperlukeun pikeun ngarti nya mangga, eta penting pisan pikeun sakabeh manusa!

About