Catetan: Urang bakal turun sadaya APKs jeung ‘debug’ sertipikat, nu teu aman. Dipercaya Badge Resmi catetan ti Perancis Bobogohan Ngobrol jeung Google Play mastikeun yén developer nu dipaké dipercaya jeung diverifikasi digital signature. Nu nu bisa diundeur file asli, jeung geus teu geus dirobah dina cara naon wae.

Éta kriptografi masalah. Mangga tingal di handap ieu nulis informasi pikeun mariksa alesan. Kumaha carana urang pastikeun diropéa Aplikasi nu nyata jeung nu dijieun ku masing-masing pamekar? Sadaya aporic aplikasi nu diverifikasi saméméh penerbitan. Urang pastikeun yén cryptographic tanda tangan pikeun vérsi anyar sadaya dipedar saméméhna aktip cocog leuwih asli, nu hartina urang nyaho lamun versi anyar APKs anu disaluyuan ku real devas atawa batur sok jadi eta. Pikeun aktip anyar nu geus kungsi geus diterbitkeun dina apomorph, urang nyoba cocog tanda tangan séjén nu tos aya aplikasi ku developer sarua. Lamun aya hiji pertandingan, eta ngandung harti yén nu key sarua dipaké pikeun asup dipikawanoh saméméhna sah app, ku alatan éta validating anyar upload. Lamun urang geus teu bisa pariksa nu legitimasi of a new APK, urang bakal ngan saukur teu nyebarkeun eta dina apomorph

About