Sababaraha bulan ka tukang, hiji awewe babaturan (teu kabogoh a, jeung teu a»FWB») jeung kuring anu perencanaan hiji lalampahan jeung pasamoan jalma anu museurkeun bade sapanjang keur numpak jeung bengkahna waragad. Ngan salaku»meunang-ka-nyaho-anjeun»kasempetan pikeun manggihan lamun urang kukituna meunangkeun sapanjang iinditan atawa ngajalankeun hiji jeung nu séjénna kacangan. Hiji peuting, urang kukituna papanggih nepi ka hiji awewe pikeun dinner (Thailand jadi alus) jeung kopi. Afterwards, salaku urang éta nyebutkeun urang goodbyes, manéhna nanya ka urang»anjeun huggers.

Ayeuna, jadi yakin, aya sia aya layeut dimaksudkeun dina dinner, kopi, atawa nu hugs, tapi nu gigireun titik. Jadi, kuring anggap yen eta gumantung kana mana anjeun aya, tapi sacara umum mah teu mikir éta hiji ide nu sae. A nangkeup kaasih jeung nembongkeun sababaraha bentuk cinta, jeung lamun anjeun teu babagi rarasaan ieu dina boh sisi mangka anjeun ngan kudu indit jeung alus heubeul ‘hello, nice nepungan anjeun.

Aya nu cilaka dina ngalakonan nu

Nah eta gumantung kana mikir nu gadis. oge teu sadaya katresna nu nyaman hugging batur saha maranéhanana nyaho bieu, jadi eta leuwih hade lamun anjeun bisa nawarkeun hiji normal sasalaman, kuring remen nangkeup awewe kana pasamoan eta, tapi kuring ogé remen papanggih jalma anu sex-positif touch-positif. Jeung lamun urang papanggih, kuring atawa (leuwih mindeng) maranéhanana baris nanya,»naha anjeun teu hugs.»Hugs nu hade lamun boh urang satuju maranéhanana geus hade, jeung jelas komunikasi nu. Nganggap fallback standar tina tingkat nu leuwih handap tina kontak tapi jadi muka ka luhur lamun éta naon anjeun jeung jalma séjén hayang

About