Stomatal hiji website bébas nu ngidinan anjeun pikeun nyieun video online nu asup tanpa nanaon nu ngadaptar. Ngaliwatan website, anjeun gancang bisa ngamimitian hiji video chat sareng saha disambungkeun jeung internét. Anjeun ngan kudu indit ka website mana anjeun bakal jadi disadiakeun sareng a link. Ngirim link ieu pikeun jalma nu hayang ngobrol jeung jeung moment manéhna manéhna muka tumbu, anjeun geus siap pikeun indit. Website ieu ngidinan anjeun boga hiji-ka-hiji video ngobrol jeung saha.

Website ngamungkinkeun full video layar galecok. Ngan waktu anjeun kudu ngadagoan pikeun jalma séjén pikeun klik dina kakait jeung mimitian paguneman.

Stomatal pisan gampang make website

Lamun anjeun muka website nu, anjeun meunang hiji kaca kawas hiji di luhur. Hal ieu dina kaca ieu anjeun bisa ningali link nu bisa disalin jeung babarengan jeung jalma anjeun hoyong boga video chat. Sakali babarengan, anjeun kudu ngadagoan nepi ka jalma ka saha anjeun disadiakeun link clicks dina eta. Lamun jalma séjén clicks babarengan link, nu website homepage bakal diganti ku video chat layar. Dina awal, nya éta nanyakeun idin pikeun ngakses mic jeung webcam. Méré idin, jeung mimiti boga video ngobrol jeung babaturan anjeun. Anjeun bisa jadi mungkas chat ku ngaklik dina ‘Tutup Tombol’ di handapeun layar atawa ku basajan nutup tab ngandung video nelepon. Website ogé nyadiakeun hiji extension pikeun Chrome browser nu ngidinan anjeun pikeun nyieun sauran video tanpa repot of muka website. Eta bisa dipasang ku ngaklik dina ‘Chrome Web Store’ di ahir homepage. Sakali dipasang, anjeun bisa nempo video chat ikon gigireun Chrome alamat. Klik dina tombol jeung tumbu bakal sacara otomatis ditiron ka clipboard. Némpelkeun jeung ngirim ieu numbu ka saha anjeun hoyong pikeun video ngobrol jeung. Sakaligus pangotektak anyar oge bakal muka nepi kawas hiji di handap.

Ieu téh nungguan layar

Ieu mangrupa tempat video chat mimitian. -Web dumasar aplikasi teu bener dina Firefox pikeun kuring. Eta ngajak kuring pikeun ngapdet mah browser guna make eta, sanajan mah browser Firefox anu up to date. Stomatal ngamungkinkeun ngan video chat aya téks chat bisa dipigawé ngagunakeun website ieu. Dina hiji waktu ngan dua jalma bisa video chat. Geus sagala rupa chat anjeun bisa ngagunakeun situs web séjén kawas Yocum sacara atawa anjeun bisa nyobaan sarupa website kawas némbongan. nu ngidinan urang dina hiji waktu pikeun boga video conferencing. Stomatal tiis website lamun datang ka speedily setup video chat. Hal nu ngajadikeun eta beda ti nu sejen online video chat situs web nu merlukeun no pandaptaran. Nu extension Chrome nyaéta hiji ciri anyar nu ngan mibanda hiji malik jeung anjeun geus siap pikeun ngamimitian hiji video chat

About