submit


Nah hi everyone, ayeuna, kuring manggihan video kahiji tina Cyprian, sakumaha nu ayeuna urang geus katempo eta tumuwuh di YouTube, video ieu date. Naha kuring masangkeun video ieu? Sadaya saukur sabab kuring geus geus obrolan Cyprian aya minggu, jeung kuring manggihan yén manéhna henteu deui geus gairah video, leuwih, bandingkeun video ieu ka warta ieu, komo lamun ieu leuwih isinan, anjeun bisa nempo pangjurung pikeun masangkeun video, ieu ngalakonan ieu saméméh sadaya for senang, tapi ieu geus moal aya deui hal, kuring manggihan ieu:

About