submit


Sugan éta cukup boring nomer – balik ka jantung loka Dating. Lamun saméméhna geus dipaké aplikasi dina jaringan sosial, jeung ayeuna hayang make loka, anjeun moal manggihan nanaon anyar: sadaya leres pisan identik interface. Maca kasapukan Pamaké, bisa disimpulkan yén loka nyadiakeun pungsi dasar pikeun bébas, nyaéta pikeun ngadaptar jeung chat dina loka Dating mungkin jeung tanpa belanja pakaya a.Sanajan kitu, dina kanyataanana tétéla béda: dasar pungsi parah ngawatesan, sadaya leuwih atawa kurang metot loba pilihan pikeun mayar: nempo sémah, ngirim populér talatah ka pamaké jsb. salian ka «megatkeun jeung extortion duit» pamaké kenca online koméntar rada abruptly nyarita nu gede ngarupakeun bot, talatah dikirim atas nama pamaké tanpa pangaweruh jeung nu séjénna aneh loka Dating «Poto Bobogohan». Pohara kuat argumen di ni ‘ mat layanan ieu téh kawilang anyar bocor ti 20 juta pamaké.Satuju, pisan uncomfortable ka ngarasa yen sababaraha informasi ti website Dating nu anjeun pake bisa ujug-ujug jadi hak milik nu kahiji hackers jeung mangka ka umum…

About