Sejen heubeul otomatis, loka urang Bobogohan ngambah sajarah anak nepi ka.

juta kali sabulan, jeung nu utama share lalu lintas (leuwih ti) aya di Rusia. Oge, ieu website Dating téh kacida nungtut di Ukraina (.

persén kunjungan), jeung Swédia (ampir)

Kaduga, tapi cukup aktif propil Dating online di AS — nagara ieu akun pikeun. tina sagala kunjungan.

Pikeun nu kacida alesan obyektif, popularitas sumberdaya ieu geus fallen markedly (ti ampir juta hits dina méi taun nepi ka geus ngumumkeun.

juta di September).

Inohong

juta kunjungan turun, ku séptémber. Salaku bisa nempo, nu anyar»kawijakan»boga loka paling dampak positif dina popularitas-na.

Kanyataan yén tadi haratis komunikasi loka Dating ujug-ujug jadi mayar pisan pikaresepeun sadaya héran. Manéhna komo medalkeun review dina ieu sedih kasempetan. Tapi,»planet of sunda»tetep salah sahiji anu pang serius jeung Dating paling dilongok situs di Internet. Saméméhna we geus medalkeun review, jadi Anjeun bisa maca sakabéh fitur ngeunaan ramatloka ieu ku ngaklik dina link posted di handap

About