submit


Pikeun nu kacida alesan obyektif, popularitas sumberdaya ieu geus fallen markedly (ti ampir 8 juta hits dina méi taun 2016 nepi ka geus ngumumkeun 6.4 juta di September).

Inohong 6.7 juta kunjungan turun 4,7 ku séptémber 2017. Salaku bisa nempo, nu anyar «kawijakan» boga loka paling dampak positif dina popularitas-na.

Kanyataan yén tadi haratis komunikasi loka Dating ujug-ujug jadi mayar pisan pikaresepeun sadaya héran. Manéhna komo medalkeun review dina ieu sedih kasempetan. Tapi, «planet of sunda» tetep salah sahiji anu pang serius jeung Dating paling dilongok situs di Internet. Saméméhna we geus medalkeun review, jadi Anjeun bisa maca sakabéh fitur ngeunaan ramatloka ieu ku ngaklik dina link posted di handap.

About