submit


Jaringan sosial nyaéta website husus, haratis, nyadiakeun pamaké kasempetan pikeun nambahkeun informasi ngeunaan diri anjeun, munggah gambar anjeun, video jeung data sejen. Dina dasar nu ditambahkeun informasi ngeunaan diri anjeun, pamaké narima informasi ngeunaan séjén kadaptar dina jaringan ieu, urang jeung saha manéhna bisa boga sababaraha sambungan (contona, studi di hiji sakola, cicing di hiji jeung waktu nu sarua dina mangsa nu sarua pakansi imah, akomodasi di sarua locality, kapentingan umum, jsb.).

Ku kituna, nu mana wae nu jaringan sosial dirancang pikeun reconnecting babaturan heubeul, jeung kenalan anyar, komunikasi, babagi warta, payil, jsb. Unggal pamilon dina jaringan nyieun anak sorangan «mini-loka» nu ngagambarkeun kapribadian-na.

Saméméh mecenghulna jaringan sosial, loba jelema dijieun Internet pikeun individu situs web diri – disebut jadi-«utama kaca». Maranéhanana biasana kaasup foto, inpo kontak, digambarkeun-rupa kapentingan nu boga, kulawargana, kagiatan, jsb. Pikeun nyieun sarupaning website diperlukeun pikeun nyaho hiperteks aksara sunda jeung ngawasaan sagala dasar nyiptakeun situs web, jeung kadang komo nyewa hosting jeung bisa administer diséwakeun server. Jeung advent tina jaringan sosial, sagalana jadi loba gampang. Pikeun nyieun anjeun sorangan kaca dina jaringan sosial teu kudu mayar.Pikeun informasi dina eta, no pangaweruh husus ogé teu diperlukeun.

About