Kami nu biasa rusia guy, jeung kuring maca ieu forum sababaraha poé. Maca loba patarosan, kuring ningali yen loba Amerika di sadaya teu ngagambarkeun, salaku hirup di Rusia, loba mikir stereotypes, contona: rusia terus nginum vodka atawa rusia sadaya komunis, di Rusia pisan. Maca loba patarosan, kuring ningali yen loba Amerika di sadaya teu ngagambarkeun, salaku hirup di Rusia, loba mikir stereotypes, contona: rusia terus nginum vodka atawa rusia sadaya komunis, di Rusia pisan tiis. Dina waktu nu sarua, eta pisan metot pikeun kuring salaku jalma hirup di Amérika. Hubungan sosial, agama, tuluy hirup basajan Amerika, tangerang, hubungan lalaki jeung awewe, jeung sagala sesa. Lamun batur studi rusia — yén kuring bisa mantuan. Kuring teu nyaho, naha eta bakal ngahurungkeun kaluar di kuring iraha sumping ka Amérika, jeung nempo sadaya ieu panon, tapi ieu téh metot ka kuring. Kuring kawin nona a ti Ukraine, urang anu nikah pikeun taun jeung kuring ngumbara loba kali papanggih nya baraya jeung kulawarga nya aya. Ti naon kuring teu bisa nempo aya no béda antara Canadians jeung Ukrainians lian ti basa sunda. Nu Canadians gawe leuwih loba, maranéhanana karya di jobs maranéhanana deui jeung harder, ampir killing diri ti overwork, nu hiji béda gedé. Jeung guna pikeun ngalakukeun ieu harder deui karya maranéhanana teu bisa nginum alkohol, jadi bari Ukrainians asih maranéhanana alkohol, kurang jeung kurang Canadians inuman alkohol poe ieu, komo bir téh langka. Basa nyaéta béda pangbadagna. Lamun dulur ngomong basa inggris atawa dulur ngomong rusia, anjeun bisa bursa jalma ti hiji nagara ka nu lian di random jeung teu saurang bakal aya bewara nu beda. Upami anjeun hoyong meunangkeun acquainted jeung Amerika, terus manggihan cara pikeun mantuan sadaya rébuan Amerika anu keur iinditan ka Éropa Wétan di search awewe, boh sangkan maranéhna gampang dina jeung manggihan jalan antara kota-kota, atawa jeung nyewa apartemen, atawa nyungsi hiji lokal juru maranehna, cara nu anjeun bakal meunang nyieun ratusan babaturan, saeutik leuwih bisa dibaca.) Aku biasa rusia bodo. Kuring ve geus maca ieu forum pikeun sababaraha poé jeung jadi loba patarosan kuring ve datang di sakuliah dina dieu némbongkeun kuring nu loba Amerika teu komo sadar kumaha urang hirup di Rusia, tapi rada ngan stereotype, kawas Rusia nginum vodka sadaya waktu atawa Rusia komunis, Rusia pisan tiis jsb. Dina waktu nu sarua, kuring pisan museurkeun kumaha urang hirup di AS. Kumaha kahirupan sosial maranéhanana anu bade. maranéhanana agama, kaping atawa naon bae, kaula ngan museurkeun nanaon ngeunaan basajan, hirup normal tina jelema biasa jeung hal kawas éta. Oge, lamun batur museurkeun learning rusia, kuring teu nyangka kuring bisa mantuan. Kuring teu nyaho lamun, tapi someday kuring bade nganjang ka US pikeun nempo jeung panon sorangan mah. Kuring teu boga jawaban alus, tapi kuring rada béntés jeung nyoba diajar leuwih. Kuring teu percaya nu luntur stereotype nu anjeun sadaya nu komunis jeung nginum vodka sadaya waktu. Mah kawas rusia film jeung buku, utamana kurban ku panonpoé, jeung kami ayeuna maca Soviet Awewe: Leumpang Tightrope, buku kuring ditugaskeun maca dina kuliah sababaraha taun ka tukang. Eta buku pisan metot ngeunaan kahirupan pikeun awéwé salila komunis, jeung kuring hayang nyaho naon hal nu kawas aya ayeuna. Jadi, kuring diajar teuing.

Dos Vidanta. Kuring mah asa bisa mantuan jeung asa anjeun bisa mantuan kuring, rusia téh hésé basa keur kuring, tapi kuring geus t dibikeun nepi. Kuring gé jadi sobat anjeun. Kuring kakara maca kamari anu sababaraha tempat di Rusia dina waktu usum panas bisa meunangkeun salaku panas salaku tingkat. I bakal cinta eta jadi gelar summers keur kuring. Kuring teu kungsi ceuk Rusia terus nginum vodka. Kuring bet Rusia nginum American bir kadang di Rusia.

Katuhu

atawa American kawas bir. Jeung kuring teu apal urang salamet di Rusia. Kuring disebutkeun samemeh yén maranéhanana kudu dahar daging kawas salila usum salamet. Teu meunang tiis aya. Eta snows komo di Korea Kaler jeung lolobana Rusia Kalér Koréa Kalér. anjeun nunda. urang kudu narjamahkeun eta. google nyebutkeun eta s.

tapi ningali

urang kudu diajar rusia tanpa komputer, teu we? Tangtu, urang kudu komputer pikeun komunikasi salaku babaturan. Hello ti New York salaku sajauh kuring teu apal, di rusia lalaki anu pohara tradisional dibandingkeun lalaki American. American wanoja sunda rusia Éropa lalaki, jeung urang mikir yén anjeun guys nu bener nice. Anjeun bakal papanggih jadi sababaraha rupa nu beda-beda jalma di Amérika, éta téh hésé group us sadaya nu ngahiji jadi hiji stereotype (kumisan ti keur nyaring jeung asih hamburgers). Mun anjeun kungsi papanggih an American mere anjeun waktu teuas, ngan inget yen eta kajadian ka urang sadaya bangsa di dieu. Di New York, aya loba beda bangsa urang, imigran, jeung generasi kahiji kulawarga. New York, California, Oregon, jeung Connecticut pisan tempat diukna nganjang lamun anjeun keur iinditan. Maranéhanana boga loba iinditan jeung kasempetan usaha pikeun rahayat nagara-nagara séjén. Kalolobaan jalma di dieu nu riweuh teuing ka stereotype atawa ngeunaan miara mana anjeun aya ti. Wajar We urang ku pamadegan maranéhanana, maranéhanana fairness, jeung sabaraha maranéhanana hormat ka sorangan. Urang bakal jarang pareng anjeun nepi ka anjeun ngamimitian ngawangkong — éta naon anu anjeun nyebutkeun yén perkara. Hal ieu kacida penting nu anjeun mawa diri jeung hormat jeung ngahargaan. Lamun urang bisa nempo yén anjeun teu percaya diri, maranéhanana bakal ngamangpaatkeun nu — teu ngan di Amérika, tapi madhab. Teu sadaya Amerika mikir nu Rusia nginum teuing vodka atawa nu dibeuleum ku panonpoé. Sabenerna, urang kawas Rusia. Urang adat geus teu sok geus sarua, tapi anjeun budaya ieu pisan metot. Ieu téh nice nempo urang mah masarakat pemanasan nepi ka Rusia. Facebook, Twitter, jeung situs jejaring sosial anu alus pikeun nohonan jalma American. Upami anjeun keur mahasiswa, aya loba loka anu bisa mantuan anjeun manggihan hiji kulawarga host. Anjeun bisa ngobrol jeung kuring lamun anjeun mibanda patalékan ngeunaan American hirup. era perang tiis, jeung ayeuna Reset tanggung jawab maranehna. jeung loba jelema bakal rada terus mikir cara nu euweuh urusan naon. ieu téh maximum cocog pikeun manggihan hiji biasa aktivitas. akademi oftentimes boga alat golf atawa mahasiswa kajadian jeung kajadian anu beredar hatur nuhun pikeun minuhan urang. dina prosés usum panas maranéhanana moal jadi energetic, tapi salaku gancang salaku gugur semester dimimitian bisa jadi aya nyatu. kenalan kuring nyieun di sakola nu teu inevitably sakelas mah, tambahan jadi jalma ti lab atawa mahasiswa pamaréntah. Lamun éta hiji masarakat kuliah ieu rada tambahan stabil pikeun nyieun kenalan salaku maximum jalma nu commuters. Inggris anjeun téh geulis teuas nuturkeun. Anjeun kudu digawe leuwih dina grammar anjeun. Jeung ngan jadi babaturan jeung batur nu ti mana waé, euy jadi sorangan. Jujur, Amerika geus stereotypes keur unggal etnis, teu ngan Rusia. Jujur, aya loba kurang rusia stereotypes ti séjén ethnicities. Ulah salempang ngeunaan anu. Euy jadi diri jeung ulah coba teuas teuing anu sakabéh saran mah boga. Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Kumaha carana sangkan nagara Rusia geus bener alus infrastruktur jeung tempat éndah jeung tentara tangguh lamun eta sacara ékonomi deukeut ka Mexico. Mana asalna teu jalma ti Georgia datang ti. (ngobrol ngeunaan urut USSR satelit kaayaan) anu maranehna urut Kharzas. Kumaha carana sangkan nagara Rusia geus bener alus infrastruktur jeung tempat éndah jeung tentara tangguh lamun ékonomi anak deukeut ka Mexico

About