Naon tujuan utama anjeun dina néangan kabogoh jeung perancis hiji? Disada saeutik saeutik can écés Naha teu diajar jeung nyieun babaturan kahiji, utamana bikang nu bakal mere anjeun sadaya anu pangalusna tips. Perancis katresna nu leuwih néangan cinta jeung nafsu ti posisi sosial, sikep urang bisa titik di sababaraha nagara kadang. Lamun nempo disebutkeun anjeun bakal meureun dianggap salaku a b Keur tilu puluh teu heubeul nikah batur nu di Perancis. Jadi, nikah teu patalina jeung masalah pikeun siswa. Teu biasana nyangka jangka panjang rencana di tahap awal ieu. Cara séjén nyaéta pikeun tingali pikeun dina hiji loka dating jeung sababaraha guys alus tapi loba besi tua. Meunang sababaraha bantuan ti babaturan awewe keur ieu. Nu aneh pertanyaan, atawa anjeun kudu pisan ngora jeung inexperienced. Kuring teu nyaho umur anjeun, tapi anjeun kudu ngarti naon budaya nagara jeung masarakat di mana anjeun bakal nganjang saméméh ngusahakeun hubungan jangka panjang.

Ieu kungsi lumangsung alatan nu anjeun keur pilari eta, utamana lamun anjeun teu nyarita basa sunda, teu ngarti budaya jeung nyaho naon nu calon calon nyangka. Lamun maksudna pikeun carnal hubungan, maranéhanana anu cukup gampang datang ku di Perancis mana aktivitas seksual hukum ti umur jeung teu ngaréndéng dina kalolobaan kaayaan sosial. Lamun mean a»summer fling», anjeun bisa manggihan kavling tina nikah gandeng atawa lalaki»sadia»dina usum panas lamun spouses maranéhanana atawa nu sejenna halves nu jauh dina pakansi jeung barudak, tapi maranehna moal néangan nanaon leuwih lila ti sabulan di paling. Coba teu kasampak kawas kulon stereotype hiji»gadis Cina», nu hartina lamun anjeun teu bener kawas hiji ieu kecap sipat, nyoba jadi leuwih kawas eta: kaluar, panasaran, extraverted. Nyingkahan rapat anu husus dijieun pikeun western urang papanggih Asians (pikeun alesan naon bae: basa, kadaharan, budaya). Anjeun moal merta papanggih pangalusna spésimén kaluar aya jeung bakal meunang nu leuwih chances pikeun manggihan diri batur jeung muriang konéng.

Eh Anjeun bakal jadi mahasiswa

Anjeun moal papanggih loba siswa séjén. Lamun anjeun resep sababaraha tina eta, anjeun bakal hayang nempo eta deui. Lamun maranehna kawas anjeun, maranéhanana baris hayang teuing. Jeung saterusna lamun anjeun boh hoyong pikeun meunangkeun kana sababaraha hubungan, anjeun bakal. Wincikan rupa-rupa pisan gumantung urang individual, tapi sakabéh struktur anu cukup basajan, kuring mikir. Isu utama nyaeta lamun anjeun teu bisa minuhan jalma keur sababaraha alesan, tapi lamun anjeun aya hiji murid anu eta anu teu gampang jadi masalah

About