Loba anjeun aya paduli kumaha pikeun meunangkeun acquainted jeung gadis. Ieu téh utamana teuas pikeun maranéhanana anu ngora teuing nganggap sawawa métode komunikasi jeung bobogohan. Nu, masalah umum pisan lamun hiji budak — taun nyangka: kuring hayang meunangkeun acquainted jeung ngalamun, tapi kuring teu nyaho naon anu kudu dipigawé salila ieu. Dina raraga pikeun ngajawab loba masalah anu mecenghul geus di saperti lembut umur, kuring keur nulis artikel ieu. Dina glance kahiji, ieu téh hésé pisan. Sanggeus kabéh, lamun anjeun aya, atawa komo taun heubeul, anjeun masih dina kontrol leuwih anjeun dipikacinta, jeung bunderan anjeun komunikasi anu pohara kawates. Tapi dina kanyataanana, eta ngajadikeun leuwih gampang pikeun meunangkeun nyaho gadis — taun. Paling dipikaresep, lolobana waktos anjeun, anjeun méakkeun di sakola. Enya, nu katuhu, sabab nalungtik keur anjeun ayeuna nyaéta hal pangpentingna. Tapi dina sajajar jeung nalungtik di sakola ieu anu panggampangna pikeun ngamimitian hiji kenalan jeung hiji mojang. Aya anjeun di sarua boh atmosfir santai. Anjeun bisa ménta a classmate ngeunaan saterusna palajaran, naon ieu dipenta di imah, jsb. Mangka anjeun saeutik demi saeutik mimiti heran, kumaha nya ngaran téh, naha manéhna diaku sakola, naon manéhna teu dina waktu bébas nya, jsb. Kecap keur kecap, di dieu jeung papanggih. Terus komunikasi jeung anjeun bakal jadi babaturan. Jeung upami anjeun hoyong meunangkeun acquainted jeung gadis, jeung nu anjeun teu diajar di kelas anu sarua. Kumaha meunang acquainted jeung gadis. Ngan datang ka megatkeun jeung papanggih. Lamun scary ka balik ka katuhu nepi jeung nyebutkeun Hi, naon ngaran anjeun, cobaan pikeun meunangkeun nya ka sympathize kahiji. Nyanghareupan dina koridor salila robah, seuri di nya, lamun manéhna ragrag atawa hiji hal nu ragrag, mantuan nya pikeun nangtung atawa nyokot fallen hal, jsb. Anjeun bakal ngabalukarkeun nya émosi positif, manéhna baris inget ka anjeun, terus anjeun ngan bisa datang nepi jeung ngomong: kuring Mindeng nempo anjeun di robah, anjeun sigana metot pikeun kuring, hayu urang meunangkeun acquainted, naon ngaran anjeun. Lamun gadis anu normal sarta ogé némbongkeun tanda perhatian ka arah anjeun (mesem, nyebutkeun hatur nuhun pikeun bantuan, jsb.), mangka manéhna bakal meta pikeun patarosan anjeun oge, anjeun bakal meunangkeun acquainted. Kahiji anjeun bisa diajak ngobrol ka sakola mata pelajaran: anu diaku naon di sakola, naon palajaran nu paporit, ngabahas guru. Terus anjeun mulus bisa pindah ka jejer sejen: hobi, kagiatan rineh, musik paporit, jsb. Upami anjeun hoyong, anjeun komo bisa nyoba ngajak nya ka nyokot walk. Jeung deui: upami anjeun hoyong meunangkeun acquainted jeung gadis for lila, sarta manéhna jelas nembongkeun simpati keur anjeun, tapi manéhna teu cocog, boldly pendekatan kahiji jeung meunangkeun acquainted. Aya loba isinan katresna di sakola anu museurkeun budak, tapi maranehna sieun pikeun meunangkeun acquainted kahiji, jadi eta leuwih hade keur budak pikeun nyokot alpukah nu. Pikeun tujuan ieu, hiji ekstrakurikuler bunderan kapentingan atawa bagian olahraga sampurna — di dieu anjeun keur anjeun sorangan master jeung gumantung dina anu anjeun hayang papanggih, aya nu anjeun keur pilari. Pikeun narik perhatian peers maranéhanana, hiji hal jadi béda ti batur. Sarta saprak anjeun keur pamikiran ngeunaan kumaha pikeun meunangkeun acquainted jeung gadis, nya éta waktu eureun ngudag bal jeung guys. Asup ka hiji bunderan ieu, jeung hal ieu bakal mere anjeun loba kaunggulan. Anjeun bakal dilegakeun horizons anjeun jeung jadi loba nu leuwih maju. Sekundér plus — unik, eta hartina, leuwih metot pikeun katresna. Enya, jeung manggihan hiji tema umum pikeun hiji paguneman di handap ieu basajan: anjeun bisa ngamimitian jeung sawala ngeunaan naon eusina dina bunderan ieu, jeung saterusna meunangkeun acquainted.

Lamun henteu, mangka waktu pikeun ngagabung. Bobogohan ngaliwatan jaringan sosial nyaéta pohara merenah jeung gampang. Di urang dimekarkeun masarakat katresna kitu ogé anjeun bisa make Komatke atawa Facebook, jadi make eta bijaksana. Untungna, nu birokrat tina sumber datang nepi ka loba cara pikeun nengetan jeung ngagambar gadis s perhatian pikeun anjeun. Kumaha meunang acquainted jeung gadis di hiji jaringan sosial. Sagalana basajan jeung gampang di dieu. Ngan nulis nya hiji talatah: Hello, I liked anjeun.

Kuring hayang nepungan anjeun

Tuluy lalajo kumaha gadis meta. Lamun anjeun teu ngajawab atawa jawaban négatif, teu jadi kesel, teu saurang ogé bisa sok jeung sok kawas ieu, éta téh hiji kanyataan. Ngan terus bobogohan usaha, tapi geus jeung katresna séjén. Dina paguneman dina jaringan sosial eta anu penting teu jadi kurang ajar, teu keukeuh dina meunang acquainted lamun hiji jalma teu hayang meunang acquainted. Komunikasi leuwih alus, nanyakeun silih patarosan jeung ngawalon. Nanya gadis patarosan metot, umbonal leuwih, jalma ka nu bisa ngajawab teu ngan enya atawa henteu, tapi leuwih lengkep. Nah, ahirna, teu buang deui saperti time-diuji cara kumaha carana meunangkeun nyaho gadis ngaliwatan babaturan anjeun. Sanggeus kabéh, umum kenalan nu cara gede pikeun manggihan hiji basa umum, kapentingan umum atawa sahenteuna teu jadi konstrain ku mutlak jahiliah tina hiji jeung nu séjénna. Ayeuna aya nu apal kumaha perlu nyaho gadis tanpa masalah. Teu jadi malu, percobaan, sosorangan, tapi sok tetep sorangan. Sanggeus kabéh, lamun anjeun kawas gadis di salah sahiji nya kalungguhan, mangka anjeun bisa neruskeun maen salawasna. Sagedengeun ti eta, ieu mangrupa tipu daya dirina jeung dirina. Jeung nipu, salaku urang nyaho, teu alus

About