Jadi, anjeun mikir scary bagian ieu leuwih sanggeus manehna ngomong enya lamun ditanya nya kaluar, tapi ayeuna anjeun geus apal yen ieu ngan awal.

Ieu bisa jadi hiji hal saraf-wracking pangalaman pikeun boh anjeun, tapi muga buku ieu baris nempatkeun anjeun betah.

Sanajan eta bisa jadi ngarasa baheula, lengkah kahiji pikeun impressing a girl dina tanggal munggaran keur sopan

Tahan panto jeung tarik kaluar jok nya keur dirina kajaba manéhna teu eksplisit ngabejaan anjeun teu. Lamun anjeun keur dina tanggal anjeun, ménta patarosan ngeunaan kulawarga nya, naon manéhna teu keur fun, atawa ngimpi nya pikeun mangsa nu bakal datang. Dengekeun intently ka naon manéhna geus ngomong jeung ulah ngaganggu, nu bakal mintonkeun dirina, yen anjeun bener paduli. Afterward, pastikeun anjeun nuturkeun nepi, nu mungkinkeun nya nyaho yén anjeun kungsi waktu nu sae, sabab ieu téh kasempetan anjeun pikeun nanya ngeunaan hiji tanggal kadua

About