Unggal kabudayaan geus sorangan naon anu kudu dipigawé jeung naon teu dos pacaran. Naon bisa jadi dianggap layeut dina hiji budaya bisa gampang ditempo salaku brazen di jandéla anu lian. Dina ahir poé, datang ka handap pikeun naon individual nilik salaku hade (atawa henteu), tapi teu menyakiti pikeun diajar saeutik saeutik ngeunaan budaya jalma anjeun fancy.

bobogohan perancis katresna hiji wiki sarupa Wikipedia, nu hartina loba urang artikel anu ditulis collaboratively. Pikeun nyieun ieu artikel, volunteer pangarang digawé pikeun ngedit jeung ningkatkeun eta leuwih waktu. Artikel ieu ogé geus ditempo, kali. Unggal kabudayaan geus sorangan naon anu kudu dipigawé jeung naon teu dos pacaran. Naon bisa jadi dianggap layeut dina hiji budaya bisa gampang ditempo salaku brazen di jandéla anu lian. Dina ahir poé, datang ka handap pikeun naon individual nilik salaku hade (atawa henteu), tapi teu menyakiti pikeun diajar saeutik saeutik ngeunaan budaya jalma anjeun fancy.

Lamun jalma nu gadis perancis, di dieu aya sababaraha tips mantuan

Komo lamun anjeun keur teu American, anjeun bakal leuwih alus off ngahindarkeun ciri disebut ‘Awon American’ saperti: keur obnoxiously pisan, complaining sabab hal anu beda ti imah, jeung diasah teuing casually.

Pakéan saeutik nicer ti biasa

Pakéan kasual (athletic sapatu, topi baseball, sweatshirts, t-kaos, jeans, atawa kolor) teu saperti nu ilahar di Perancis. Perancis gadis anjeun resep meureun teu diasah kawas manéhna ngan digulung kaluar ranjang atawa meunang balik ti gim.

Ayakeun kudu anjeun

Ulah ngabohong, leungit watek anjeun, ngajawab loudly jeung sahabatna anjeun, atawa ngalakukeun nanaon ngagambar perhatian ka diri sorangan yén anjeun teu tempo lain urang perancis ngalakonan.

Perancis umumna pisan toleran urang

Upami anjeun gaduh pulitik konservatif jeung agama pamadegan, teu ngarti nu ieu gadis perancis kamungkinan boga leuwih liberal sudut pandang. Jadi meunang hiji argumen leuwih jalan hal ‘kudu’ mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun maéhan roman. Jadi siap pikeun nyebutkeun perancis wartawan anu tanggal awewe dina dua sisi tina Atlantik observasi nu awewe dina sababaraha budaya (utamana American) boga leuwih ‘contractual’ pendekatan ka dating, di nu maranéhanana hayang nyaho naon nu status hubungan, mana nya jalan, jsb. Anjeun bisa manggihan yén perancis katresna nu teu dina salaku loba puguh keur ngartikeun hubungan jeung bisa jadi quieter jeung coyer ti anjeun nu dipaké pikeun. Lamun ieu mangrupakeun unsettling reuwas ka anjeun, eta bisa mantuan pikeun maca panulis buku ngeunaan kumaha awewe perancis tanggal katalungtik yén maranéhanana pilihan nu dipikaresep ku lalaki nyaho manusa di pihak dinner jeung ku cara nyokot walks, tinimbang dina formal date anu karasaeun leuwih kawas hiji wawancara pakasaban

About