Sarua cara urang papanggih jalma di nagara mana wae. Ku gawe babarengan, ku akang ka sakola babarengan, ku nongkrong di bar, ku nu keur dina beus nu sarua, ku hirup saterusna panto ka nu séjén, ku ngahijikeun sarua gym klub olahraga, leuwih internet, dina antrian a nyimpen, ku nu keur diwanohkeun ka silih ku silih babaturan, jsb. jsb. Nah lamun anjeun geus leuwih gay bar karya gede. Mun anjeun teu, mangka anjeun ngan kudu muka jeung urang bakal datang ka anjeun, tapi anjeun ogé kudu nanya jalma nu anjeun kawas lamun anjeun teu surti of seksualitas maranéhanana. Anjeun oge bisa ngungkaban dating online, sanajan anjeun bakal kudu mawa precautions lamun pasamoan guys séjén ku cara ieu. nu ilahar salam di Perancis ngomong ‘bonjour’ (nu hartina ‘poé alus’) atawa ‘bonsoir’ (alus peuting). Informal salam ‘ajenan’ bisa dipake di antara babaturan (lolobana antara y Unggal urang shakes leungeun jeung batur. Lamun anjeun balikeun éta, anjeun cacah unggal sasalaman ganda. Ku alatan éta, itungan x. No, ngimpi aya hiji kagiatan anu lumangsung dina uteuk hiji sato keur sare. No, aya sakti radar nu ngabentuk sambungan antara keur sare atawa ngimpi individu. Eta gampang dibayangkeun kamungkinan ‘maca’ nu lian pikiran bari ngahudangkeun ti salila sare. Saprak panalungtikan kana pikiran maca geus dibuktikeun saperti feats mustahil, klaim ngeunaan ‘ngimpi leumpang’ atawa pasamoan batur dina impian nu dipikaresep bisa dibuktikeun curang. Sarua cara urang teu nguap. Sacara éléktronik, ditulis atawa kecap diucapkeun. Komunikasi bisa ogé hartosna iinditan, jadi ku jalan, rail, hawa jeung cai Enya, geus. Lamun anjeun geus loba di umum atawa akur pisan nah eta henteu masalah lamun anjeun geus kungsi papanggih saméméh salami anjeun geus dikaitkeun ka eta di sababaraha cara. u. Jadi. h g t^. Pikeun rising awak. s h, u. m s jeung g — g. Jadi, h. t — g t^. Nambahan. t.

s. Ayeuna anjeun bisa manggihan nilai h

About