Kami posting ieu pikeun hiji adina kokolot. Ieu téh becks, kuring datang ka dieu lamun ieu mah di kaayaan sarupa, tapi ayeuna, kuring keur di blissful hubungan. Kanyataanna, kami bagja kuring teu datang ka Naira taneuh. Samentara éta, hiji adina kokolot, kitu kuring sok resep ningali nya, perlu a Christian alus manusa, anu umurna antara dua pikeun hubungan serius, nu bisa diterangkeun ka nikah. Manéhna nyaéta dina dirina pisan awal s. Manéhna single jeung teu kudu nu mana wae nu nak.

Atoh, saha bae cocog nya gambaran, jeung anu kabetot, kudu mangga nelepon nya langsung dina garis. Catetan, manéhna nyakola, jeung geus nya sorangan pakasaban. Sadaya manéhna perlu a man manéhna bisa nelepon dirina sorangan. Manéhna daék direlokasi, lamun éta naon nu asih nya hirup, bisa hayang. Ahirna, pikeun cinta ALLAH, jeung pikeun naon bae nu tahan suci, ulah nyiksa atawa ngahina saha dina ieu thread. Dina kahirupan ieu, naon batur teu meunang gampang, batur alatan masalah teuas poean pikeun ngahontal eta.

Hatur nuhun

Kami posting ieu pikeun hiji adina kokolot. Ieu téh becks, kuring datang ka dieu lamun ieu mah di kaayaan sarupa, tapi ayeuna, kuring keur di blissful hubungan. Kanyataanna, kami bagja kuring teu datang ka Naira taneuh. Samentara éta, hiji adina kokolot, kitu kuring sok resep ningali nya, perlu a alus Christian manusa, anu umurna antara dua pikeun hubungan serius, nu bisa diterangkeun ka nikah. Manéhna nyaéta dina dirina pisan awal s. Manéhna single jeung teu kudu nu mana wae nu nak.

Éta pisan carita panjang

Atoh, saha bae cocog nya gambaran, jeung anu kabetot, kudu mangga nelepon nya langsung dina garis. Catetan, manéhna nyakola, jeung geus nya sorangan pakasaban. Sadaya manéhna perlu a man manéhna bisa nelepon dirina sorangan. Manéhna daék direlokasi, lamun éta naon nu asih nya hirup, bisa hayang. Ahirna, pikeun cinta ALLAH, jeung pikeun naon bae nu tahan suci, ulah nyiksa atawa ngahina saha dina ieu thread. Dina kahirupan ieu, naon batur teu meunang gampang, batur alatan masalah teuas poean pikeun ngahontal eta.

Hatur nuhun

Jigana maranehna nu dua misah jalma dumasar kana katerangan boh.

Ulah campur eta nepi

Anjeun aya hiji lalaki nu bingung. Iwal mun ngabuktikeun disebutkeun kuring nunda ka anjeun, yen anjeun teh silih moniker balik ieu sarta saprak topik bisa dihapus, kuring moal heran lamun anjeun édit topik sejen atawa ban kuring Kajaba anjeun ngabuktikeun disebutkeun kuring nunda eta anjeun nu anjeun nu séjén moniker balik ieu sarta saprak topik bisa dihapus, kuring moal heran lamun anjeun édit topik sejen atawa ban kuring mah maca boh jejer di ngeunaan kamari (lamun kami teu salah), ngan pikeun manggihan nu kadua topik geus dihapus sababaraha jam ka tukang. Éta kumaha mah emang boh nu beda-beda jalma. Teu aya anu sampurna di basa inggris. BUNGBULANG bari, sanajan kuring milik group di dieu dina Naira taneuh, tapi nu teu robah anu kami. Mariksa lamun kuring kadaptar dina Naira taneuh, tur anjeun bakal nyaho mah pantes sababaraha hormat. Kuring teu bakal ngahibur nu mana wae nu sangkaan, mangga. Kuring maca boh jejer di ngeunaan kamari (lamun kami teu salah), ngan pikeun manggihan nu kadua topik geus dihapus sababaraha jam ka tukang. Éta kumaha mah emang boh nu beda-beda jalma. Teu aya anu sampurna di basa inggris, tapi nu teu robah anu kami. Mariksa lamun kuring kadaptar dina Naira taneuh, tur anjeun bakal nyaho mah pantes sababaraha hormat. Kuring teu bakal ngahibur nu mana wae nu sangkaan, mangga

About