Sabab Amerika ogé meunang teu-a-perang perang Vietnam, perang Amérika kungsi resmi ngadéklarasikeun ngalawan Koréa Kalér nu ogé téhnisna hasn t réngsé acan, teu-a-perang Iraq perang, teu-a-perang Afghanistan perang, lain teu-a-perang Iraq perang. Kuring nebak anjeun bisa mawa nepi salah sahiji perang nu URANG sabenerna nyatakeun tapi nu s cukup lila ka tukang anjeun bisa ogé mawa nepi perancis nalukkeun loba Éropa teuing. Jadi Vietnam jadi independent sarta kuat ku firstly repelling nu patogén gaya (kaasup URANG) jeung ogé jadi kurang loba oppressive jeung ngaruksak dina maranéhanana komunisme (haduh maranéhanana masih komunis.), North Korean perang ayeuna nyaeta cease-fire, Iraq geus imploded jeung kamungkinan moal aya salaku hiji nagara pikeun leuwih deui, lamun geus t geus rubuh, Afghanistan masih Taliban stronghold jeung ogé ngahasilkeun leuwih madat ti samemeh. Keur kurang suka gelut sanajan, nu tentara AS well dilengkepan tapi kalawan unmotivated gaya. Maksudna mah éta téh hésé ngarasa anjeun keur tarung gelut alus lamun aya nu nagging kacurigaan yén anjeun teu alatan A) minyak atawa B) gun pausahaan lobbied pikeun perang pikeun nyieun duit mandang naon perang dimaksud. Kawas lamun URANG indit ka ngabebaskeun Koréa Kalér atawa Paléstina, kuring yakin prajurit bakal ngarasa maranéhanana ngalakonan hiji hal nu bakal nyieun dunya leuwih alus, sarta ku kituna maranéhanana wars bakal meureun sabenerna ahir jeung ngahasilkeun hal nu lasts. naon anu anjeun bodo? Urang ngagabung tentara, sabab maranéhanana hayang pikeun upkeep standar maranéhanana hirup. Lamun hiji masarakat nyadiakeun sadaya maranéhanana hayang seru militer pakasaban, naha teu fight for eta. Naha anjeun mikir dulur hippy altruist alus-doers, jeung bakal gampang maledog kahirupan maranéhanana sarta rejeki jauh ngan pikeun bébas batur ti hiji nagara maranéhanana teu paduli? Hayu urang jujur dunya jeung sakabeh alam tahan diri interest, timer preservice jsb. Jujur sarta nyebutkeun anjeun d gampang maledog sorangan ngalawan batur, ngan pikeun pamanggih freeing eta tina awak diktator. Anjeun wouldn t. Oge, éta pisan sababna naha anjeun aya di dieu jeung teu pangatur masif anti-NK rapat jeung rusiah paramilitary golongan. Sabab anjeun teu kabetot. Wow, nu s jenis hanjelu. I didn t nyaho URANG ieu jadi goréng bisa t mampuh nyebar atikan haratis. Maksudna mah, hiji bakal mikir eta kudu di nagara s interest pangalusna pikeun boga salaku nyakola workforce salaku mungkin. Damn, ayeuna kuring teu apal mana nu belet American stereotype datang ti. Lucu. Lamun henteu, perancis nulungan urang salila Perang Revolusioner, urang bisa tetep jadi jajahan Inggris. Hatur nuhun ka perancis urang teu nyarita basa inggris di Murcia. Ngadagoan naon. Nu didn t ngahurungkeun kaluar katuhu. Urang méré anjeun kasempetan pikeun ngarobah éta, tapi anjeun geus ka taneuh di Perancis anjeun kungsi nu mimiti invasi. Kuring ve papanggih hiji guy ti Louisiana Louisiana ayeuna jeung nanya ka manéhna: Ulah anjeun nyarita basa inggris. Enya, manéhna ngawaler. Anjeun geus wilujeng sumping ceuk kuring. Dina kahirupan nyata ieu bakal isro kawas ieu: kuring papanggih perancis guy ayeuna jeung nanya ka manéhna Naha anjeun nyarita jerman. Kuring papanggih hiji American guy ayeuna jeung nanya ka manéhna: Ulah anjeun nyarita basa arab. No, anjeunna ngawaler. Tuluy naon sih anjeun ngalakonan di Wétan Tengah anjeun minyak-nyusu ceuk kuring. lmao naon teu saeutik American anjing geus ngalakonan jeung WW. oh, anjeun bogoh ka Patung liberty. Ulah anjeun mikir eta ngagambarkeun sakabeh American? Anjeun geus wilujeng sumping. oh, ngadagoan, kuring kungsi nganggur teu jeung ieu patung. jeung anjeun geus nganggur teu jeung wow. Kuring papanggih hiji American ayeuna jeung nanya ka manéhna Naha anjeun boga raja. No, anjeunna ngawaler. Anjeun geus wilujeng sumping ceuk kuring.

-) Kuring papanggih hiji American guy ayeuna jeung nanya ka manéhna Nu anjeun basa inggris. No, anjeunna ngawaler. Anjeun geus wilujeng sumping, di antarana.

Ceuk kuring

Henteu resep Lalaki Trapped di Mall Awkwardly Upbeat Lukisan abad Pertengahan Hilariously (Un)Inspirational Onjoy Creepy Galeri tina Dina-Beards Kumaha pikeun Nongkrong jeung Selebriti

About