Ngawengku leuwih ti satengah juta kilométer pasagi, Perancis mangrupakeun hiji nagara gedé buffering sesa Éropa ti Samudra Atlantik. Sanajan diserang ku teroris di sagala rupa lokasi nu leuwih baheula sababaraha taun, nagara ieu ogé ditangtayungan ku anak tentara jeung gaya polisi. Sedengkeun meureun nya bener yen perancis ngarasakeun ngabogaan kali alus jeung kawas boga fun, maranéhanana ogé refined jeung canggih, jeung mawa hiji touch of elegance kana hubungan maranéhanana. Ieu téh hiji alesan pohara penting naha jadi loba awewe American search pikeun manusa ti ieu nagara, sanajan nalar sarua lumaku ogé pikeun ladies ti UK, Selandia Anyar, Rusia jeung Éropa Wétan. Ditambahkeun ieu, perancis jalu bakal well-nyakola jeung biasana bakal jadi happily padamelan, ku kituna bisa ngadukung hiji sarua kasaimbangan dina hubungan nu mana waé. Ti nyieun kaputusan pikeun nulungan jeung poé-ka-poé ngajalankeun hiji rumah tangga, manéhna bisa jadi pasangan sampurna pikeun nu mana wae nu serius-dipikiran jalma. Ieu leres pisan has for lalaki ti ibukota, Paris, tapi ogé pikeun maranéhanana hirup di kota leutik jeung kacamatan. Sarua di imah di dapur atawa perencanaan hiji tour Provence, anjeun perancis pasangan bakal dilakonan dina sagala aspék ngajaga hubungan gede. Jeung, keur au fait jeung cara di dunya, manéhna happily bakal ngawangkong dina nu mana wae nu matuh jeung moal malu ngeunaan stressing titik atawa proposing sababaraha fitur tambahan ka nyorot atawa nguatkeun beungkeut antara anjeun. Sanajan theirs is an international basa sunda, perancis bisa persuaded pikeun ngawangkong dina basa inggris sahingga komunikasi téh teu gampang jadi masalah. Sedengkeun sababaraha bisa mikir yén perancis lalaki nu teuing ceking jeung effeminate, kanyataanana ngabuktikeun sabalikna. Maranehna oge diasah jeung nyokot ngeunaan miara diri, kakara kawas kalolobaan lalaki séjén ti nagara séjén. Salila abad katukang Perancis ditarima imigrasi massa, nu geus ngarah urang perancis pikeun ngabagéakeun maranéhanana multikultural jalan-of-hirup. Ku alatan éta, nganjang ka nagara ieu bakal ngawanohkeun anjeun a global campuran nationalities, lolobana nu happily narima anyar gaya hirup modern bari tetep tahan sorangan tradisi, sahingga bringing new ideas kana ieu nagara heubeul. Normal, atuh ti Perancis nu rahayu jeung has Éropa tata krama. Dibuka pikeun sawala ngeunaan isu ayeuna, maranehna sarua layeut lamun waktu mangga awewe maranéhanana. Jeung eta sacara ieu moments adi nu mawa eta jadi loba pelesir, utamana slow, nyium lemah lembut nu maranéhanana mikeun dina maranéhanana nona. Ieu hiji emosi nu heralds ti maranéhna warisan budaya jeung dijieun kuat ngaliwatan alam maranéhanana manner keur nanaon jeung muka. Maranéhanana friendly karakter eta assists dina nyieun sambungan anyar saban minggu. Contona, lamun bade kaluar pikeun nginum nu paling alami waktu pikeun manggihan babaturan anyar. Salaku nyatakeun saméméhna, urang perancis kawas diajar ngeunaan budaya, kalibet dina olahraga, jeung nuturkeun sababaraha kagiatan sejenna. Ti titik sejen of view, maranéhanana ogé cinta ka make jaringan sosial kawas Pinterest, Twitter, Facebook, jeung nyieun pamakéan éksténsif tina Google. Paling perancis guys ogé kawas ka travel, sababaraha paporit maksud keur di Amérika jeung kaasup kota saperti New York, Los Angeles jeung New Orleans. Amérika téh jadi popular sabab loba lalaki perancis kawas papanggih jeung tanggal awewe American.

Maranéhanana ogé kawas ka nganjang ka INGGRIS, hususna London, jeung, leuwih deukeut ka nkri, Italia, di mana maranéhanana kawas pikeun nyieun babaturan jeung Italians alatan kahaneutan maranéhanana alam. Eta sacara sakapeung ceuk nu Perancis Guys mikir teuing, teu hiji hal nu hese ngarti from an urang luar sacara point of view. Aya kalana anjeun bakal kudu mawa sababaraha poé guna ngajaga tenang mun anjeun teu leres siap pikeun sawala serius. Ilaharna, anjeun perancis tanggal bakal jadi di hiji alus teuing, friendly haté, ngarasakeun kali alus atawa sababaraha jenis olahraga jeung kulawarga atawa babaturan, jeung utamana lamun dina tanggal jeung dipilih-na awewe. Gairah, lucu, jeung sok gila, perancis manusa bakal jadi teu averse ka pasamoan poék-haired Latina. Sanajan anjeun meureun moal dibere nyaho manéhna jero-kaluar dina tanggal munggaran anjeun, anjeun bisa jadi yakin yén manéhna bakal jadi amis, layeut jeung hormat. Oge, salaku jeung paling guys, manéhna bakal kawas dahar alus, kadaharan séhat, jadi di sababaraha tahap eta bisa jadi pamanggih gede pikeun mintonkeun manéhna kuliner anjeun kaahlian. Lamun manusa saperti ragrag asih hiji awewe, manéhna gé sok ngalakonan anu pangalusna manehna bisa. Lamun nyetel na propil bobogohan, manéhna bakal jujur jeung muka. Inget pikeun nyokot botol anggur jeung anjeun lamun nohonan a group of Urang perancis, jeung ulah salempang ngeunaan nanaon, perancis lalaki nu alami pelindung jeung disiplin. Sanajan konsumsi anggur ilaharna perancis, maranéhanana pohara jarang nginum teuing, percanten yén éta cucungah ka mabok. Lamun anjeun mutuskeun pikeun date a man ti saperti hiji nagara gedé, ngajaga pikiran anjeun kabuka sarta kungsi poho yén unggal jalma beda jeung geus kaperluan beda. Maranéhanana warisan budaya beunghar mana cara lila ka arah nyieun ieu jalma saperti metot babaturan jeung mitra alus teuing. Lamun anjeun minuhan anjeun dipilih perancis manusa, nyieun yakin manéhna sadar dipikaresep anjeun, sabab kadang-kadang pikiran nya bakal condong ngumbara nguap. Lamun budaya beda ngajadikeun anjeun waspada ngeunaan dating lalaki perancis, ieu meureun mangrupakeun ide nu sae pikeun méré eta waktu saeutik. Ngarasakeun pangan maranéhanana, papanggih babaturan, jeung bersantai salila waktu spent babarengan. Keur manéhna, aya kacida euweuh nu salah ngeunaan keur romantis, jadi lamun jeung lamun anjeun hayang nyium manéhna, nyium manéhna.

Alus tuah

About