Jeung Situs dating serius! s sunda pikeun jalma anu ngarasa sorangan, anu maluruh sunda sadaya waktu, New!! hiji désa nyaéta bagian ti loka nu, anjeun bakal gancang manggihan batur anu bakal nyocogkeun anjeun jeung anjeun patokan pamilih

Saperti dina kahirupan nyata

Modul, kota D, ieu téh ciri nu urang anggota cinta eta ngalir langsung ti browser nu mana wae nu mangrupakeun hiji cara gede pikeun interaksi jeung anggota séjén pikeun nu gede isin masih, nu mangrupakeun ide tina pasamoan pikeun real encounters tilu megatkeun jeung anjeun boga aplikasi nu babagi fisika di D jeung ngidinan anjeun anjeun leumpang di kota anjeun teu nyaho bari nyawalakeun jeung anggota séjén yén anjeun keur ngobrol Kadéngé nurun ucing-kawas Pokémon gb ieu téh hiji ieu téh hiji augmented kanyataanana app jeung ucing pisan narik hawa kawas Pokémon gb nyandak ucing bakal ngidinan anjeun pikeun ngabahas jeung jalma nu sarua leuwih hade dina nyata lamun anjeun aya dina jalan ngan milih lokasi anjeun leuwih kartu nunda beungeut anjeun jeung anjeun geus ngawangkong jeung jalma ieu ku cara make beungeut anjeun nyata chat ngidinan anjeun pikeun nganjang sababaraha kota nu geus kungsi papanggih dina Web mobile, atawa di panyungsi anjeun.

Otomatis dialihkeun ka anggota pikeun vérsi mobile leuwih lightweight jeung gancang ka pake dina smartphone

Versi mobile ampir minangka lengkep salaku vérsi nu ‘normal’ nu dina loka. Pinter propil unggal anggota karasaeun unik dina jenis anak, geus ngembangkeun hiji aplikasi pinter, jeung liquidators bisa ngagambar nyebarkeun video posted musik robah latar tukang warna-sagala mungkin ngidinan imajinasi anjeun pikeun ngalakukeunana jeung anjeun bakal pisan pleased jeung chat online secure system pamayaran bisa mayar lalanggan anjeun sks bébas milih paket nu cocog anjeun sareng hiji super pamaké nu geus sagala kakuatan pikeun mayar kiridit mah langsung dina aplikasi geo-localized teu kudu mayar langganan ka hiji service husus, anjeun boga aksés unlimited ka chat video jeung telepon sora leuwih IP jeung anjeun pikaresep anggota fitur ieu dijieun pikeun balik salajengna dina dating anjeun, coba ayeuna tur anjeun bakal jadi pohara alus Jalma di dunya nu awaits anjeun Loka sapatemon serius

About