submit


09.2017: eta jigana nu «Internet star» pikeun taun kamari deui, «jadi béntang a»! Ampir 30% kanaékan kunjungan ti Perancis salaku September 2017. Total loka Dating puluhan juta kunjungan bulanan.

Website urang proyék, nangtung di asal Dating online. Dibuka ku nu website Dating ieu dina 2003, jeung masih hirup. Nagara ieu aya di ieu «forge hubungan» ieu diwanohkeun maranéhanana «chip», nu ayeuna ampir sadaya loka Dating: raising propil di luhur search, sungsi pikeun parameter husus dina propil, dina «Sémah», hadiah virtual jeung leuwih.

Urang Bobogohan loka geus ngadegkeun sorangan salaku kualitas jeung alat dipercaya pikeun tying Dating jeung hubungan beda alam – boh serius jeung «sakaligus».

Urang bisa nyebutkeun yén ieu loka Dating bébas? Prinsipna mah, Enya: pungsi utama (ngadaptar, nyieun jeung ngédit propil, sungsi, nulis talatah) teu merlukeun pamaké belanja dana maranéhanana. Sadaya pilihan séjén, méré «mangpaat», naha éta VIP status, raising propil, tempat «Pangawasa», the game «Pamingpin» — keur duit.

«Website galecok jeung Bobogohan» pantes positif saran sahenteuna anu kumaha salah sahiji nu panggedéna loka Dating online jeung sabagé conto tina umur panjang dina Jaringan, nu ngandung harti yén service urang geus ngadeg tes waktu.

About