submit


09.2017: ningkat dina lalu lintas dina website urang salila periode 10.2016 — 09.2017 rada kurang ti «Loka Dating online» — kira 7 %. 29.61 juta total kunjungan bulanan di search sunda, Dating, jeung komunikasi.

Hal metot nyaeta… a full clone website Dating! I. e. total sadaya – basa pamaké nu kadaptar, bentuk ngadaptar, pungsi, jeung jadi Bédana (jeung leutik) ngan dina skéma warna.

nu clone geus overtaken asli basajan jeung atra: urang portal maké nomer luar biasa pamaké (bulanan website urang geus leuwih ti 2 milyar hits). Geus terpadu jadi salah sahiji bagian website Dating, pausahaan urang téh effortlessly disadiakeun manéhna jeung hadir luhur. Saderhana check-in jeung akun anjeun – nu, sugan, ngan luar biasa fitur ieu loka Dating.Nah, saprak kuring teu bisa «sorangan» ieu loka teu, nu sakabéh gambar dina loka Dating «loka komunikasi» bakal jadi acquainted jeung informasi ngeunaan nu geus disebutkeun website.

About