submit


Kanggo Anjeun pikeun ngobrol via webcam hiji hal anyar? Anjeun geus kungsi geus di kamar Web Chat? Henteu masalah! Ngan saukur nyambungkeun nu web kaméra jeung asup. Éta jadi basajan. Komo lamun anjeun boga kamera, anjeun masih bisa ngarasakeun layanan bébas video chat. Dina loka urang Anjeun bakal sok manggihan chat buddies jam beurang, poe saminggu. Tapi ati-ati! Ieu téh teu biasa ngobrol. Padahal, urang di dieu aya bagja jeung maranehna méakkeun jadi loba waktu, yen maranehna kantun sakola karya sabab teu hayang kantun hiji menit fun.Sababaraha komo ngatur turun sare dina video chat!

Urang terus nambahan fitur anyar pikeun website urang. Loba inovasi anu asalna langsung ti anggota Web chat. Upami anjeun hoyong pikeun nyumbang gagasan anjeun, urang kukituna cinta ka ngadangu eta! Jang ngalampahkeun ieu, nulis urang pesen via the bentuk kontak

About