My best pangaweruh paling awewe anu néangan hubungan serius. Mun anjeun ngarasa kawas anjeun anu keur maén, mangka manéhna téh kakara teu aya nu ka anjeun, tapi disebutkeun manéhna hayang hubungan serius tapi bisa jadi jeung batur nu sejenna.

Sarta saprak éta téh hiji tipe masarakat tempat dimana urang boro leumpang di mana waé, bar jeung komo klub nu geulis darn alus tempat papanggih awewe. (Kuring papanggih alus mah salaki di bar jeung manéhna meunang alus wanoja anu hayang hubungan serius, di dieu Lain tempat alus anu leumpang ka handap basisir, toko buku, kuliah kelas, lukisan kelas, tastings anggur, gyms, muterkeun voli di pantai, museum, hiking tempat, karya, Starbucks jeung komo beus eureun. Enya, kavling tina professional nyokot angkutan umum pikeun nyingkahan nasty lalu lintas. Anjeun bisa nepungan Angelenos di Palm Springs, San Diego jeung komo Las Vegas (urang deui yard for senang weekends).

Ngan teu gugur teu bubu hal pangalusna saterusna

Aya loba nu geulis urang dieu, tapi keur bisa ngahargaan ALUS bakal tetep anjeun kaluar ti gangguan jeung waktu wasted jeung usaha (jeung duit). Kuring mikir teu hiji tempat tapi anjeun sorangan predisposition nuju bobogohan, hirup jeung hubungan umum di nu diitung. Jadi friendly, seuri, ngobrol nepi imut strangers. Anjeun bisa coba loka dating online saperti eHarmony. Aya anjeun bisa nunda dina patokan anjeun jeung manggihan hiji santun cocog. Kalolobaan jalma dina mayar loka kawas nu keur pilari hubungan serius. Teu yén kuring bakal make hiji atawa nyarankeun eta, tapi sababaraha urang geus miboga santun pangalaman jeung cocog makers.

Leuwih ilahar dina masarakat Yahudi LA

Ieu téh gancang, efisien jeung ketukan sih kaluar ti wandering jalan néangan date atawa putting an ad dina kertas (nu kuring ve kungsi ngadéngé saha sabenerna ngalakonan). Jadi jauh Cocog geus pangalusna loka dating kuring ve kapanggih pikeun jalma anu normal (kecap konci aya) jeung professional (aka gainfully padamelan) jeung museurkeun sabenerna bobogohan (sabalikna tina booty)

About