A gadis kaluar smp taun dina hubungan serius, jeung kongkorong éndah jeung aksara yunani paling pasti ngakibatkeun manéhna lavaliere. Dina ieu Lalaki Wit nulis-up, urang acquaint anjeun jeung yunani Bobogohan Perancis upacara. A guy ngagagas dina hiji peuting sok bisa lavalier kabogoh nya komo lamun manéhna non-yunani. Katresna cavaliering boyfriends maranéhanana, naha yunani atawa non-yunani anu teu umum sanajan. Yunani surat organisasi anu pohara populér di Amérika Sarikat. Jalu golongan anu disebut fraternities, sedengkeun nu bikang leuwih nu sororities. Keur hiji bagian tina gugus-gugus ieu mangrupakeun bagian integral tina kahirupan kuliah. Di handap ieu mangrupakeun dasarna organisasi undergrad siswa jeung nu sarua pikeun kulawarga pikeun kalolobaan eta. Ieu téh hiji adat ngaran eta jeung dua atawa tilu aksara yunani. Sababaraha leuwih kawentar nu Sigma Chi, Phi Kappa Sigma, Phi Delta Theta, Sigma Alpha Epsilon, jeung Beta Chi Theta. Maranéhanana geus set sorangan tina tradisi jeung aturan. Di antara rupa-rupa tradisi anu metot jeung romantis hiji disebut Bobogohan Perancis. Ieu téh hiji kalakuan mintonkeun anjeun cinta jeung komitmen pikeun anjeun collegiate kabogoh ku gifting nya kongkorong jeung anjeun fraternity aksara. Sakur guy milik yunani group bisa lavalier na kabogoh, lamun manéhna serius ngeunaan nya. Manéhna bisa ménta idin ti fraternity baraya jeung meunangkeun monogrammed aksara. Ieu upacara husus teu ngan sabab guy anu resmi ngawanohkeun gadis-na pikeun fraternity nu baraya, tapi ogé alatan oge nunjukeun bakti-na pikeun fraternity nu. Nu lavalier kongkorong jadi loba nu dipikahoyong sanggeus ieu dipaké ku Duchesse de la Valliere, jeng Raja Louis XIV Perancis. Éta alesan nu kongkorong, jeung upacara anu dingaranan nya. Bobogohan Perancis anu geulis gedé upacara di paling kampus. Sadaya baraya ngumpulkeun pikeun hajatan, jeung lavalier nyaeta dibere ka gadis. Nu sororities komo geus husus ritual sorangan pikeun qurban ieu Dating Perancis. Sadaya katresna sorority diuk di bunderan a jeung lulus cahayana lilin kira-kira. Awéwé anu bade jadi lavaliere mangka bakal niup lilin jeung nyieun husus pengumuman. Lilin nu kaliwat sakali lamun gadis ieu pinned — I. e. ngan bobogohan guy hiji, dua kali lamun manéhna lavaliere, sarta thrice lamun manéhna aktipitas.

Aksara boga sajarah anu panjang jeung symbolism napel ka dinya. Ku kituna, mere ka batur hak pikeun maké aksara ieu téh dianggap hiji kalakuan rahmat. Hiji guy bisa lavalier ngan hiji gadis, hal ieu ngajadikeun upacara pisan husus. Ieu upacara téh dicokot pisan sacara serius ku everybody patali jeung fraternity jeung sorority. Lamun hiji lalaki jeung hiji awewe dimimitian bobogohan, manéhna dipikawanoh jadi pinned. Bobogohan Perancis mangrupakeun hiji kawas hiji lengkah antara pinning jeung papacangan. Meunang lavalier ku kabogoh anjeun kawas ngimpi datang bener keur kalolobaan sorority girls. Paling pasangan meunang aktipitas geura-giru sanggeus Bobogohan Perancis jeung mungkas nepi lalaki nikah. Sanajan teu sadaya grup nuturkeun tradisi kiwari, tapi masih pohara populér di paling fraternities jeung sororities

About