Kami sipping a sagelas anggur ku pool soré ieu antara girlfriends ngobrol ngeunaan lalaki -naon nu sejenna bisa urang ngobrol ngeunaan. Sanggeus kabéh, urang aya di Perancis — lamun tungtungna pencét kuring naha aya lalaki perancis jadi irresistible. Jigana paling awewe bakal satuju jeung kuring nu lalaki perancis boga nu ngajadikeun eta irresistible. Maranéhanana bisa jadi teu nu paling gagah leuwih, tapi maranehna menawan jeung pang bogohna. Tapi naon ngajadikeun lalaki perancis jadi beda séjén Éropa atawa Amerika. Di dieu anjeun bakal manggihan jawaban. Lahir di Paris jeung ari panon blue, Vincent Cassel hiji béntang Éropa bioskop. Kawentar pikeun guy tangguh kalungguhan jeung eclectic pilihan, ogé dipikawanoh for nu keur Monica Bellucci salaki, najan dipisahkeun dina sanggeus taun keur babarengan. Manéhna dipikawanoh di sakuliah dunya ngaliwatan film nya pintonan di Sagara sacara dua Belas jeung Sagara sacara tilu Belas, kitu ogé Swan Hideung. Dina waktu nu ngan taun heubeul, Gaspard Tullie geus jeung diakuan sacara internasional aktor hatur nuhun ka peran Hannibal Lecter dina Hannibal Lecter asal Jahat di mana manéhna muterkeun dina basa inggris. Manéhna ogé dipikawanoh sacara internasional hatur nuhun ka peran-na dina Yves Saint Laurent dina. Manéhna ogé»beungeut»tina Chanel sacara wangi Bleu. Kuring nyaho, ieu téh sabenerna hiji aneh pilihan pikeun rupa-rupa. Kuring keur teu buta, jeung kuring teu mikir Gerard Depardieu salaku kageulisan ikon, kuring nyaho yén manéhna téh ku no hartina hiji ganteng pahlawan tapi mun anjeun geus kungsi katempo manéhna diputer Cyrano de Bergerac (di perancis asal), anjeun bakal ngarti naha aya teu hiji pilihan leuwih alus pikeun karakter jeung naha jadi loba awewe mad ngeunaan manéhna. Ngan ngadangukeun video Cyrano ngawangkong nya tercinta Roxane. Kawas nya anjeun bakal ngarasa tuur anjeun bade kawas jelly di haharewosan Cyrano jeung kecap geulis. An icon perancis sinématografi, salah sahiji ti saeutik incredibly ganteng perancis palaku. Komo ayeuna umur manéhna masih panas, jeung anjeun bisa nempo manéhna di na film panganyarna Asterix, di mana manéhna muterkeun Julius Cesar. Sanajan lahir di Switzerland, Perez dianggap perancis aktor. Manéhna geus dikutip nyebutkeun ieu mah leungit jeung no nagara jeung Perancis diadopsi kuring. Vincent Perez ngabogaan soulful, aheng-kasampak kira-kira manéhna jeung lamun anjeun ngadengekeun manéhna di perancis, anjeun bisa jadi ngan ngalembereh kawas hiji és krim. Salah sahiji paporit mah film di mana manéhna fitur babarengan jeung Isabelle Adjani ‘La ratu saeutik Margot’. Kawas Newsday reviewed eta: a film Kaeusi ka brim jeung dramatis kulawarga confrontations, pati-bed pamandangan, diracun buku, bandung, panebusan jeung ahli tetempoan. Unggal moment pangélingan, unggal aktor mere nya sagala. Utamana alus nu Vincent Perez salaku Margot panas-blooded tercinta, La Mol. ‘M. Pakora atawa Matt Pakora, mangrupa salah sahiji paporit mah perancis panyanyi. Manéhna ngan sampurna dina peran of Robin Hood dina musik perancis comedy»Robin des Mios». Manéhna ogé dipikawanoh pikeun jantung gedé salaku manéhna supporter gede amal sabab utamana AIDS jeung barudak amal. Hak Cipta Hub Kaca Nyarita.

Produk séjén jeung ngaran parusahaan dipintonkeun bisa jadi mérek dagang ti maranéhanana séwang-boga. Hub Kaca ieu kadaptar Service Mark Hub Kaca, Inc. Hub Kaca jeung Hubbers (pangarang) bisa earn panghasilan dina kaca ieu dumasar kana affiliate hubungan jeung advertisements jeung mitra kaasup Amazon, Google, jeung sajabana. Salaku pamaké di EEA, anjeun persetujuan diperlukeun dina sababaraha hal. Pikeun nyadiakeun hiji website leuwih alus pangalaman, hub kaca migunakeun cookies (jeung nu séjénna téknologi sarupa) jeung bisa ngumpulkeun, ngolah, jeung babagi data pribadi. Mangga milih nu wewengkon service urang anjeun idin ka urang ngalakonan jadi

About