Maca sacara Catetan: di handap ieu tulisan ngeunaan can hiji leuwih mahal blob panalungtikan ilmiah. Ka nu nanya ‘Naon anu awewe bener rek.’ sababaraha lalaki bakal ngajawab ‘Duit,’ batur bakal ngajawab ‘Saha sih weruh. jeung jalma anu leuwih prurient ngagulung bakal ngajawab ‘Tujuh inci atawa leuwih. ‘Maca sacara Catetan: Hirup dina Boomer Jalur anyar disalabarkeun a commentary dina ‘The Universal Hot Gila Matrix: A Man kang Guide pikeun Awewe. ‘Manéhna geus noticed saprak mangka nu ieu tetep jauh jeung jauh nya paling populér pos pikeun date, nu nunjukkeun ka dirina boh serius dipikaresep dina lalaki bagian ngarti awewe atawa serius kapercayaan nu panas awewe gila. Post ieu bisa ngawula ka demystify. Di dieu mana jeung pos: Hiji ulikan diterbitkeun dina Kapribadian jeung Psikologi Sosial Bulletin anyar manggihan yén bari lalaki anu katarik nice-seeming awewe kana pasamoan eta, awewe teu ngarasa cara nu sarua ngeunaan lalaki. Panalungtik ti Universitas Rochester, University of Illionis di Urbana-Champaign jeung Interdisciplinary Puseur (IDC) Herzliya di Israel ditalungtik mungkin mékanisme dijelaskeun naha awewe jeung lalaki nu béda di maranéhanana seksual réaksi jeung receptive sabalikna-sex strangers. Hayu urang eureun di dieu pikeun moment sarta ngingetkeun diri urang sorangan yen sapanjang waktu, loba awewe geus katarik ‘Bad Budak. ‘Budak Bad ieu téh personified ku motor-tunggang dropout sma anu geus leuwih tato ti sél otak. Film kawas ‘Kotor Menari,’ ‘saptu Peuting Muriang,’ jeung ‘alam Liar Hiji’ muja versi sorangan tina Budak Bad. Pola anu sarupa: Budak Bad (sabenerna leuwih bingung sesat pinalangsaeun ti goréng) téh panas bener bener panas panas jeung penari gede. Nice girl ragrag asih manéhna, manggihan di ahir nu flaws nu teuing pikeun nanganan. Manéhna mana deui ka dimana wae manéhna datang ti jeung marries a Yahudi dokter gigi. Ayeuna balik deui ka panalungtikan: saratus jeung dua belas siswa sarjana anu dibeulah merata antara lalaki jeung awewe, jeung pamilon anu dipasangkeun sacara acak jeung hiji lawan-sex individu maranehna geus teu papanggih saméméhna. Ulikan nalungtik burgeoning interest seksual jeung pamilon’ parasaan dina kamungkinan jangka panjang bobogohan jeung anyar maranéhanana ‘mitra,’ jeung kumaha maranéhanana disambungkeun ka maranéhanana persepsi tina tret kapribadian ulikan telepon ‘responsiveness. ‘Salaku panalungtik lead nunda eta, ‘kahayang Seksual thrives dina rising sauyunan jeung keur responsif mangrupa salah sahiji cara anu pangalusna pikeun instill ieu hese dihartikeun sensasi leuwih waktu. ‘Tapi naon nu panalungtik manggihan ieu geulis darn héran (ka maranehna). Lalaki kapanggih responsif awewe leuwih feminin jeung menarik. Lamun awewe encountered a responsif manusa, maranéhanana éta kurang narik ka jalma nu. Hayu urang mawa ieu turun ka level nu leuwih dasar pikeun pamiarsa maranéhanana anu dahar bacon cheeseburger bari maranehna keur maca ieu: Dina hiji mimiti sapatemon, lalaki liked nice awewe. Awewe mikir nice lalaki anu sopiani. Ulikan kadua diperlukeun pamilon kalibet jeung boh hiji responsif atawa unresponsive jalma tina lawan jenis, mangka interaksi jeung eta online bari detailing a ayeuna masalah dina kahirupan maranéhanana. Tujuan di handap ieu pikeun nyabut berpotensi confounding unsur hirup interaksi sosial (mesem, daya tarik fisik) pikeun nempo lamun maranehna bisa ngasingkeun kumaha loba responsiveness atawa niceness diputer kana daya tarik. Sakali deui, lalaki dina pangajaran mikir responsif jeung attentive awewe anu leuwih menarik salaku mitra poténsi, sedengkeun awewe kapanggih lalaki jeung jalma sarua tret jadi hiji hal yucky, maranéhanana stepped dina jeung eta nyangkut ka handap sapatu maranéhna. Nu katilu jeung final ulikan dibere dina kertas ditéang ka test husus naha mékanisme ku nu ‘responsiveness’ ngamotivasi individu pikeun ngudag hubungan ieu, dina kanyataan, gairah seksual. Pikeun ngalakukeunana, maranéhanana replicated ulikan kadua, tapi ditambahkeun a ukuran nu tangtu of atraksi seksual. Maranéhanana saterusna manggihan yén lamun lalaki kapanggih awewe jadi responsif, eta ngarah ka hiji heightened gairah seksual antara lalaki. Nu, di turn ngarah ka gede kahayang pikeun hubungan hiji. Sarua hasil: Lalaki kapanggih responsiveness jadi sacara séksual desirable. Awewe terus maranéhanana panties sing kuat di tempat. Panalungtik masih unsure naha awewe anu kurang sacara séksual katarik responsif ka strangers ti lalaki.

LBL di scoffs téori. LBL bisa nyimpen ieu panalungtik loba waktu jeung kasulitan. Manéhna geus dirina sorangan téori salaku ka naha loba awewe anu katarik bad hese dihartikeun unapproachable lalaki.

Eta sacara basajan

Pamungkas kudéta teu meunang nice, amis guy kawas anjeun. Manéhna diaku dulur, ka katuhu. Ring kuningan anu meunang batur kawas anjeun anu teu aya atawa dideukeutan. Manéhna rides dina motor atawa walks dina maké kawinan band atawa teu nyokot meds. Manéhna scary jeung bahaya jeung kahayang cimahi warned urang ngeunaan. Jeung urang balik ka katuhu aya. Tujuan, tangtu, nyaéta yén manéhna bakal tumiba di sunda jeung urang jeung ngeureunkeun tunggang bike atawa maké pita kawinan atawa bakal ngamimitian nyokot meds. Dina basa sejen, urang bakal ngarobah ka manéhna jadi leuwih kawas lalaki kami teu katarik di tempat kahiji. Paling awewe nyadar saméméh lila teuing nu sugan Budak Bad ieu teu saperti mangrupakeun ide nu sae sanggeus kabéh, jeung maranehna mungkas nepi jeung Man Alus. Batur nyieun karir chasing sanggeus Bad Budak, biasana jeung hasil diprediksi. A jumlah leutik ngeureunkeun nepi jeung Budak Bad, anu bener teu boga jantung emas, jeung kumaha bae hubungan hade. Hiji pisan, leutik kacida lobana. Di Hollywood jeung dina kahirupan nyata, ieu Bad Budak anu nyieun alus ulah jadi sabab pamustunganana ngahontal umur nu maranéhanana ngan saukur teuing capé pikeun terus ngalakonan naon anu maranéhanana geus ngalakonan. Settling turun jadi sagala maranéhanana bisa. Congrats dina nikah, George Clooney. Jawaban ka nu nanya ‘Naon anu teu awewe bener rek.’ nyaeta, pamustunganana, urang sadaya hayang jadi dipikacinta jeung hargana. Urang ngan bisa nyokot jalur béda pikeun meunangkeun aya atawa kungsi meunangkeun aya. Lamun urang teu lucky, urang bisa layu atawa gugur loba motor di prosés. Lamun urang aya, urang bisa jadi bener ngabareuhan penari

About