Wangunan hubungan serius nyaéta tujuan rébuan perancis single néangan hiji carita cinta nu éndah jeung langgeng. Eta bisa jadi hésé jeung pajeulit, tapi, pikeun manggihan jalmi katuhu: hiji anu bakal narima sagala faults anjeun anu bakal ngolo-ngolo anjeun unggal poé pikeun sesa hirup anjeun anu hayang investasi salaku loba waktu nu anjeun ngalakonan guna ngajaga kebersamaan jeung asih nu anjeun ngarasakeun salaku pasangan anyar. Nyieun hubungan serius ieu dipigawé step by step, jeung hiji dash of motivasi jeung alus dosis tina perasaan.

Pikeun ngawangun hubungan serius, tangtu penting léngkah anu diperlukeun. Periode keur tunggal nu precedes hubungan anyar méré anjeun kasempetan pikeun leuwih jéntré ngeunaan diri anjeun. Anjeun bener nyaho naon anjeun kudu jadi happy? Mun anjeun geus dipisahkeun, nanya ka diri naon anu anjeun hayang ti mangsa nu bakal datang hubungan serius. Pertimbangkeun naon parasaan dina hubungan saméméhna anjeun henteu deui hayang ngalaman di mangsa nu bakal datang, saperti jealousy atawa kurangna kapercayaan.

Wangunan hubungan serius merlukeun anjeun nanya ka diri patarosan katuhu

Periode salila anjeun dibere nyaho pasangan hareup anjeun ogé waktu nu sae pikeun meunteun pribadi. Ayeuna waktu pikeun héd cahya dina shortcomings anjeun urut hubungan jeung mutuskeun dina patokan nu pareng jadi nu paling penting, pikeun mastikeun yén ieu roman anyar meunang off ka pisan pangalusna ngamimitian. Anjeun hayang hirup sampurna carita sunda, anjeun nu nungtut ngeunaan kriteria pikeun milih pasangan ieu téh normal. Nu ngomong, nu sampurna lalaki atawa wanoja teu aya jeung nyaho ieu, anjeun kudu jadi leuwih forgiving ngeunaan titik nu tangtu jeung leuwih fleksibel dina batur. Ieu téh hiji waktu nu sae pikeun nyieun hiji daptar leutik, di mana anjeun diatur ka handap teu ngan sarat penting pisan pikeun hiji mangsa nu bakal datang pasangan, tapi ogé pilihan leuwih. Contona, anjeun bisa jadi néangan hiji lalaki anu geus euweuh barudak anu hirup di Kidul Perancis. Kanyataan yén manéhna téh gabug bisa jadi hiji titik penting pikeun anjeun, tapi ti mana manehna hirup téh hiji hal anu kabuka pikeun ngarobah jeung leuwih fleksibel, nu hartina anjeun bisa mengklasifikasikan eta salaku pilihan. Ieu basajan self-assessment tugas bakal dipake utamana dina nulungan pikeun nyieun hiji padet yayasan pikeun mangsa nu bakal datang hubungan serius. Gaduh samar kahayang pikeun ngawangun hubungan abadi téh rupa, tapi hal ieu loba nu leuwih alus pikeun nyaho persis kumaha jeung, ideally, anu sareng. Kaputusan ieu bakal dipake salila kreasi anjeun advert dina website nu dipikahoyong. Sanggeus kontak kahiji jeung sababaraha séntral, anjeun bakal mimiti heran lamun hubungan geus kasempetan pikeun jadi serius jeung langgeng. Nanya ka diri lamun anjeun aya daék nyieun usaha pikeun ngawangun hubungan ieu. Urang teu ngobrol ngeunaan méré ka sadayana pasangan anyar anjeun hayang tapi rada mikir ngeunaan dimimitian petualangan jeung fleksibel dangong. Inget yén hiji hubungan anu dijieun kompromi jeung nyokot sababaraha waktu pikeun fit sampurna babarengan. Kitu ogé keur bisa nyieun compromises, éta ogé penting pikeun méré hubungan hiji waktu. Aya loba anu gagal, kadang loba teuing gancang, pikeun cicing babarengan salaku hiji pasangan lamun meureun maranéhanana kudu méré diri leuwih chances pikeun ngabuktikeun yén hubungan bisa jadi dijieun pikeun karya. Nyandak arah anjeun, ngadegkeun hiji iklim amanah, wangunan tatapakan tina complicity salaku pasangan, diajar pikeun nyaho sagala ngeunaan silih jeung ngajalajah sauyunan ieu kabéh léngkah anu merlukeun kasabaran jeung investasi. Butuh jauh leuwih ti hiji atawa dua poé pikeun ngarti lamun anjeun boh dijieun pikeun hirup babarengan. Kakuatan cinta ngan janten nu katempo dina jangka panjang kusabab ‘basa sunda endures, eta boga fungsi minangka pondasi kahirupan anjeun’ (David Leviathan)

About