submit


«Pikeun maranéhanana anu hayang nyieun karapihan kanyataanana a dina kahirupan maranéhanana, kuring nawarkeun inspirasi jeung saran. Naon atuh nawarkeun, ieu teu saukur kecap, tapi hiji cara pikeun indit jero diri jeung ngarasakeun katengtreman nu kapanggih aya. Kuring nelepon eta Pangaweruh. Perjalanan Pangaweruh mangrupa hiji lalampahan diri kapanggihna. Pangaweruh ieu ngajadikeun eta mungkin, nya éta hiji pangajén hirup, mandang kaayaan. Ieu téh hiji jalan meunang di touch jeung pangalaman diri nu resides dina. Pangaweruh diwangun ku opat téhnik pikeun ngahurungkeun perhatian nya ti luar ka jero. Eta teu bisa ngabayangkeun atawa visualize nanaon. Ieu téh hiji jalan merenah pikeun mawa perhatian maranéhanana di jeung sorangan pikeun mikanyaho naon anu geus aya. Pikeun maranéhanana anu hayang migawe ieu lalampahan, kuring nawarkeun mah bantuan nyiapkeun pikeun diajar téhnik Pangaweruh, jeung kuring terus nyadiakeun inspirasi jeung saran pikeun hirupna pangajén.» Téhnik Pangaweruh anu diajarkeun haratis, tanpa tinimbangan bandung, sosial atawa ekonomi nangtung, seksual inclination, gaya hirup, bangsa, agama atawa asal étnis. Q: teu ieu boga nanaon ka teu jeung agama, spiritual jalur, atawa philosophizing: Naon Maharaj nyaéta bebas tina agama jeung kompatibel jeung sadaya. Pangaweruh praktis cara nu ngidinan anjeun pikeun ngalaman karapihan jero. Hal ieu teu numbu ka mana wae filsafat, nu mana wae nu sistem kapercayaan, nu mana wae nu jalur spiritual. Q: Pangaweruh pikeun ngajawab éta masalah: Pangaweruh teu mupus atawa ngajawab masalah nu mana wae nu hal ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun muka jero diri jeung manggihan karapihan. Pangaweruh teu nyadiakeun, jeung teu diganti a, a diagnosis atawa perlakuan médis, dina kasus tina masalah fisik atawa mental. Q: Ieu Pangaweruh téh hésé diajar: téhnik nu gampang pikeun latihan jeung bisa diajar ku sadayana. Dina raraga pikeun panén bungbuahan Pangaweruh, komitmen, jeung usaha pangrojong nu diperlukeun. Q: Lamun Pangaweruh kuring kabetot dina, nu naon kuring bakal ditanya? Kuring bakal kudu ngarobah gaya hirup mah atawa jadi bagian ti nu mana wae nu choser: Sagala nu merlukeun pikeun leuwih jéntré ngeunaan talatah Prem Flap jeung dina naon anu ditawarkeun, pikeun ngamekarkeun pamahaman sorangan, jeung mutuskeun pikeun diri lamun urang bener hayang terus. Pangaweruh teu ngaganggu mode kahirupan unggal one. Panalungtikan ieu Pangaweruh téh individual, ieu téh hiji lalampahan pribadi. Aya grup atawa organisasi pikeun ngagabung.

About