submit


Kiwari, urang sadaya nyaho, di bunderan urang pasangan anu bentuk di internet, tapi anjeun, nu anjeun keur pilari luhur sagala kamungkinan pasamoan haratis sarta ku kituna tanpa megatkeun bank ku mayar langganan bulanan. Leyuran pangalusna pikeun meunangkeun aya ngaliwatan perantara loka kawas ours, tangtu urang teu métis atawa gedé lianna loka, tapi di dieu geus bébas jeung pamaké friendly, sampurna pikeun single anu keur néangan hiji loka dating serius. Chat urang bakal mungkinkeun anjeun ngobrol jeung dina internet, jeung pasti manggihan Cinta atawa babaturan. Anjeun bisa nyimpen blog anjeun sorangan, nambah poto anjeun sorangan pikeun nyieun anjeun sorangan albeum poto jeung video. Widang kajadian lamun anjeun hayang nyaho ngeunaan hiji kajadian husus, hiji pasamoan, hiji peuting, laju dating, cara kaluar. Tilu rumaja yuswa tujuh taun, geus meunang hiji kompetisi pikeun ngabogaan ngembangkeun prototipe tina Steve, kondom nu robah warna lamun anjeun geus hiji STI. Barudak of Essex Ladies jeung gentlemen, urang hirup sex di bahaya! Nurutkeun british panalungtik, dina sababaraha taun, baris aya no asih. Jeung alesan bisa reuwas anjeun! Di, urang bakal sok ngomong: ‘Dear mantuan Urang prejudices ngeunaan sunda, urang teu bisa ninggalkeun tempat kahayang jeung ka reuwas rapat. Psychoanalyst indra lesmana Cadalen* resensi jeung ngécéskeun ka urang kumaha pikeun meunangkeun kaluar ti eta. «My sésana» Naha bantuan Kit, survival pasini kahiji: objék boga leres pisan ema ka jadi cautious, utamana lamun datang ka pasini kahiji. Anjeun kudu siap pikeun nyanghareupan kaayaan nu mana wae. Jang ngalampahkeun ieu, mantuan dagang Kahiji: ti lamun urang bisa diajak ngobrol ngeunaan sex? Anjeun ngarasa yén hubungan anjeun serius, sarta anjeun teu hayang, dina hal naon wae, bari eta. Tapi, aya hiji jéntré leutik nu bothers anjeun. Anjeun mangga maca mantuan Freshly salaku pasangan, anjeun ngaharepkeun nempo ieu hubungan jeung ngadaptar flourish dina waktu? Pikeun ngahontal hal ieu, ieu téh mangrupakeun ide nu sae pikeun mastikeun naon urang nyebutkeun. Tapi salaku ka naon ieu, kadang-kadang salah, jeung anu bisa mantuan Ieu brand well-dipikawanoh di sakuliah dunya nyaéta hiji rujukan ka sakabeh jalma anu neangan hubungan hiji peuting, hiji petualangan jeung sensual, atawa pikeun minuhan implengan sangar sex. Nawadu mantuan Fed nepi katresna saeutik, » kakou gé «, nu teu nyaho naon anu maranéhanana hayang jeung anjeun ngaganggu SMS? Ngarasa kawas wanoja asak jeung pangalaman jeung saha nu bisa pituduh anjeun dina kahirupan? Mess mantuan SUNDA — adventures tanpa poé saterusna bakal maranéhanana ngimpi yén hubungan jangka panjang? Eta anu dina sagala hal wangsit ku hasil survey. Jalma didaptarkeun dina loka dating mantuan

About