A artikel anyar, pikeun conto, ngeunaan katresna jeung awewe jeung barudak, diideuan kuring mikir: Naha. Jeung jawaban anu sabenerna cukup atra: sababaraha urang ngalakukeun hal eta dina luhur. Sacara serius, aya fans awewe anu nikah. Ieu guys teu hayang mundur wanoja ti kulawarga (atawa teu hayang), kurangna aksés ka jeung daya tarik tina buah dilarang beckons eta. Kadang eta jadi kuat daya tarik nu ngan teu bisa nolak eta. Dina cakrawala mucunghul gadis anca, nu, komo deui, nyaéta nikah. Sababaraha awewe percaya yen ayeuna, jeung cingcin dina ramo, maranéhanana leungit daya tarik pikeun populasi jalu, tapi mindeng sabalikna kajadian. Naha sababaraha guys hartina pasrah ka ilegal ieu paménta? Nah, kitu haram. Eta ilegal ti point of view of moral. Dina hiji sisi, loba dudes hayang jadi moral jeung soleh, tapi di sisi séjén we meunang jadi leuwih senang lamun urang dosa. Lamun anjeun bébas jeung sare jeung saha baé, mangka éta rupa, tapi masih mayar perhatian ka luar nagri katresna anu bener strangers, sababaraha kurangna hormat keur manusa, komo lamun teu nyaho ngeunaan eta. Kuring mikir, mun jujur, néangan nikah awewe, hiji indikator disrespect ka ibro jeung henteu mampuh ngajaga diri dina sababaraha watesan. Sagedengeun ti eta, anjeun deui ruining jalma sejen s kahirupan jeung nikah dua urang. Tangtu, lamun manéhna dimimitian datang ka anjeun, aya teu sadaya katuhu, tapi masih, kalawan cara anu pangalusna pikeun ngajaga hubungan alus teu lamun dua urang teu nyaho nanaon ngeunaan selingkuh, jeung lamun selingkuh di sadaya. Dina hal naon wae, si anu bisa ngabejaan ka kuring ngeunaan eta, bener.

Ieu téh amis, amis buah dilarang: jadi unattainable jeung can pisan pikaresepeun ka loba lalaki. Lamun manéhna éta pamajikan babaturan alus, hiji sederhana kenalan atawa batur sapagawean, sababaraha urang teu bisa mantuan tapi jadi dicokot kana petualangan jeung hiji wanoja jeung hiji cingcin dina ramo anjeun. Keur sababaraha urang pesona wanoja, dina hiji komitmen hubungan, geus misterius magnetism. Saré jeung nya, nyieun nya hayang anjeun jeung komo nyieun ragrag nya asih diri pamanggih ieu ngeusi jalma saperti geus perverted rasa prestasi jeung pribadi triumph. Tapi, dina pamadegan mah, ieu téh teu alus pikeun ngancurkeun nikah jeung make samentara lemah katresna ka touch anjeun ego. Dipepelingan pikeun anjeun: lamun maranehna flirting, nyoba ngolo-ngolo anjeun, anjeun teu kudu néangan kasulitan, ngan teu meta. Aya sababaraha rupa awewe nikah anu teu kapikiran ngabogaan hiji selingkuhan di sisi jeung bébas dudes. Kageulisan ieu kamungkinan geus kawin ku itungan, teu merta pikeun nu beunghar man, kadang-kadang maranehna nu nikah ka kerja keras guys nu kudu datang. Manéhna hayang kahaneutan jeung kasih sayang. Manéhna bisa cukup loba taun, tapi eta bisa jadi unrealistic méwah kageulisan, sanajan sugan nya awak teu bisa disebut sampurna. Manehna bakal narajang saha anu dibawa nya a semblance of perhatian. Jeung sakabeh nu sabab manéhna perlu kahaneutan, jeung manéhna gé nyokot eta di cost nu mana wae nu. Lamun anjeun mikir némbak gadis di dieu anjeun, mangka anjeun anu sorely salah kaprah. Meureun manéhna gé komo ragrag di sunda, tapi naon urang bisa nyebutkeun pasti: nona ieu meunang anjeun sadaya haneut jeung amis tanpa renik, terus maledog di tiis teu perlu. Eta sia teu boga hubungan nu mana wae nu. Manéhna atawa ibu rumah tangga bosen nu meunang kawin tanpa pangalaman nu mana wae nu, atawa hiji wanoja, nu cukup loba karya, jeung salakina ieu fed up. Gantina nyokot hiji pakansi atawa nyokot nepi hobi, nona ieu budak téh néangan Junior sisi. Hanjakalna, eta geus aral signifikan. Lamun kahiji tipe awewe nikah super ionization, nona ieu, sacara jelas, bakal geus ngadagoan inisiatif ti anjeun sadaya. Najan sababaraha kurangna minat jeung prakarsa, ieu awewe oge relieving anjeun. Kadang eta komo keur waktu nu pondok daun kulawarga, tapi sok tuluy datang deui.

Gadis ieu geus kakara meunang nikah

Eta pancen teu puguh nu geus aya.

Eta bisa jadi taun heubeul

Salakina ieu meureun nu munggaran man nyaeta naif mahluk anyar kapanggih kaluar nu dina sisi séjén ogé kudu bandung jeung lalaki séjén. Manéhna mikanyaah ka salakina, sahenteuna manéhna s insanely taat ka manéhna. Tapi geus sagala alatan kanyataan yén manéhna geus layak kurangna pangalaman dina Urusan cinta. Hiji sidang pseudo psikologi, hiji botol anggur jeung slight kapercayaan yén sex jeung rarangan nu beda, sarta ieu patuh gadis anu geus jumping dina bed anjeun jeung anjeun deui duanana taranjang. Mangka anjeun kudu ngalakonan eta ku cara ieu: nunda eta dina, tarik ka salakina, ngayakinkeun nya dina cara nu sagalana kudu tetep rusiah jeung ngan ayeuna manéhna bisa ngarti kumaha nice geus di nikah jeung kumaha pikeun fokus dina salaki. Sacara serius, mah hiji babaturan ngagantung ngora istri. Cukup mindeng we papanggih awewe saperti. Manéhna nunda sagalana dina altar nikah, manéhna teu sagalana pikeun salakina jeung barudak. Manéhna sakali geulis tapi geus jadi loba kurang nuturkeun manéhna. Salaki manéhna meunang bosen, manéhna geus hirup sorangan, jeung nya manéhna hirup kaluar tina inersia jeung sabab nikah suci. Ieu awewe aya anu mikanyaah kawas manusa, sarta eta pisan neken. Nice, eta bakal logis ka file pikeun cerai, tapi manéhna kungsi bakal nyokot saperti hiji lengkah, sabab lengkah ieu serius teuing. Gantina, manéhna keur néangan asih di sisi jeung manggih dirina dina leungeun dudes nyoba nyieun anyar maranéhanana lalaki, tanpa cerai, tangtu. Biasana ieu guys teu hayang serius hubungan jeung awéwé di nikah, jeung barudak teu seger, jadi anyar nya Uni ogé doomed ka maot

About