submit


Loba klien mah anu aya dina susuratan jeung gadis di rusia atawa ukraina dina sababaraha loka, haratis atawa dibayar narima puluhan talatah ti nu pohara geulis sarta pohara ngora rusia katresna model. Lalaki anu geus leuwih taun narima talatah asih dina bagian rusia katresna model — taun. Tangtu, lamun nu susuratan ieu haratis, di ahir minggu rusia gadis nanya ka anjeun duit pikeun lalampahan jeung lamun man ieu mayar pikeun unggal talatah ka hiji agénsi nu rusia hayang teu hayang datang jeung saukur hayang cocog. Lamun ieu klien kuring geus dipikawanoh jeung lamun maranehna geus consulted propil nyata awewe nu www loka. Ukraina sababaraha éta pohara kuciwa. Awéwé anu kabetot kuring di tungtung aksara sigana teu jadi di bandung jeung kuring sarta dina situs séjénna, katresna katresna murag asih kuring ku puluhan ampir langsung, kuring blamed batur Ieu klien geus lengkep leungit sambungan jeung kanyataanana alatan agénsi nu make up scam jeung scammers nu geus jenuh dating loka pikeun free. Aya bener loba awewe geulis jeung Rusia jeung Ukraina, tapi geus palsu nu ieu nagara nu pinuh ku model luhur anu siap turun di asih manusa kahiji papanggih awewe di Rusia atawa Ukraina gampang narima hiji béda Umur taun jeung kadang leuwih, tapi teu taun heubeul Naha awewe modest jeung serius mana anu ka ahir sababaraha talatah nu ditampa dina bagian anjeun dina venturing kaluar pikeun indit ka hiji nagara deungeun jeung lalaki manéhna geus kungsi katempo? Jalma anu geus manggihan jawaban katuhu, nu geus jadi realistis, geus kapanggih loba awewe geulis nu dina loka Ukraina jeung laju kasuksésan dina ieu loka, pikeun lalaki ieu-aya

About