submit


NAHA PASAMOAN ANTARA warga SENIOR: naon eta nu susunan us salian ti séjén loka dating? Pasamoan Antara Senior nangtung kaluar ku sistem-na nu agung, jeung ngidinan anjeun teu ngan pikeun minuhan petualangan, tapi ogé nyieun anjeun a friend (e) s. Sabab gede carita Asih geus dimimitian jeung carita éndah tina Silaturahim!’ ANJEUN BISA: Nempo propil tina lawan jenis, tapi oge kelamin sarua. — Papanggih awewe atawa lalaki deukeut anjeun atawa dina sakabeh Perancis. — Antara warga Senior dimekarkeun horizons anjeun, jeung ogé ngidinan anjeun pikeun nyieun rapat di Uni Éropa — Hayang nyieun lalampahan, tapi kakurangan motivasi pikeun ngalakukeun hal eta sorangan (e)? Manggihan hiji jalma anu biasa Kapentingan nu sarua salaku hormat! NYIEUN BLOG ANJEUN: anjeun bisa Ngatur iklan anjeun, babagi anjeun harep ku nyiptakeun anjeun sorangan blog! Pasamoan Antara Senior mana salajengna! It ngidinan anjeun dilegakeun ruang lingkup anjeun, ngamungkinkeun anjeun pikeun nganyatakeun diri leuwih basajan ‘NGEUNAAN KURING’! — Nulis eusi anjeun harep ex: mah ngumbara, kreasi Mah, mah outings. — Mitra eusi anjeun sareng poto swasta, SINGLE (S) BABATURAN anjeun (S) bisa konsultasi, atawa nyieun eta UMUM jeung milih babagi poto eta sareng sadaya anggota. Teu malire alat kuat ieu — tulisan blog tumuwuh dina profil anjeun sarta bisa greatly nambahan chances anjeun sukses. Blog ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajaga hubungan friendly, tapi ogé ngidinan anjeun kontak pikeun manggihan ‘LINGKUNGAN’. Hiji lingkungan ngaliwatan nu, PESONA sabab eta ngidinan anjeun pikeun nembongkeun hiji bagian ti anjeun ‘rusiah Garden’. Anggota séjén bisa maca tulisan blog anjeun jeung ilubiung dina commenting atawa keu sorangan pamadegan dina subjek, nyababkeun mindeng diskusi dipanaskeun. Éta téh anjeun sorangan mini forum di mana anjeun boga kontrol total subjék anjeun, kaasup moderation, mupus koméntar inappropriate. PASAMOAN ANTARA warga SENIOR, DINA KANYATAAN KOMO PIKEUN ANJEUN: Komunikasi tanpa moderation jeung ngabagikeun poto anjeun via CHAT a komprehensif jeung intuitif! — Nyieun anjeun sorangan SALONS, sacara éksklusif ditangtayungan pikeun anjeun GROUP of friends (e) s. — Bagikeun poto anjeun jeung ngabahas tanpa wates. — Nyieun jeung ngirim announcements pikeun siaran disambungkeun ka anggota atawa nurutkeun daptar nu saméméhna geus dipilih! KAAMANAN: Urang oge hayang, anjeun pinuh bisa ngarasakeun pangalaman anjeun dina loka urang Pasamoan Antara Senior. Ieu téh naha urang boga CODE Of ETIKA jeung ajak sadaya anggota urang hormat eta. Pasamoan Antara Manula Nyadiakeun lingkungan aman jeung SEDENG hirup. Unggal ngadaptar disahkeun ku tim urang saméméh keur diasupan online! Kitu ogé poto, blog, koméntar. ‘

About